Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir tek köfte yerim onun dışındakileri kendi aranızda bölüşün :dyemekte ophelia nın yanına oturulur et yemiyormuş
müsadenizle sakatat hariç gerisini ben alabilirim ophi hanım, teşekkürlerBir tek köfte yerim onun dışındakileri kendi aranızda bölüşün :d
uygundur afiyet olsun djjdjdjfjjfjfmüsadenizle sakatat hariç gerisini ben alabilirim ophi hanım, teşekkürler![]()
Piknik ve saç örmek... Rüya anlatımlarındaki kibar diyaloglardan daha çok şaşırttı beni.İnşaat molozlarını ve hafriyat toprağını nereye atacağını bilemeyen akp maltepe sahili doldurdu ve hamdolsun artık yuruyerek adalara geçebiliyoruz.
Bostancı-pendik arası,evet yanlış duymadınız..yaklaşık 30 km sahil şeridi boyunca tavuk kanadı yapan atletli adamları gördüğumden beri, rezidansımın balkonunda lattemi bu lumpen pisliklerin çıkardığı duman yuzunden keyifle yudumlamanın imkansızlaşmasından beri sevmiyorum pikniği. Oysa yengenizle çamlıca tepesinde piknik yapardık.akçakavak altında saçlarını örerdim