Piknik tüpü eksik :T:

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çekimler
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Çantasının içindekilerini boşaltıp görselini sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşarak kadınlar arasında yepyeni bir akım başlatan ünlü gezgin Waterlelie nam-ı diğer Nilü :

" Ay ben böyle olacağını bilmiyordum, iyi mi yaptım kötü mü yaptım onu da bilmiyorum, madem öyle herkes döksün kirli çamaşırlarını ! "

diyerek bizi hiç şaşırtmadı jkhlkjkhjhjlhljk.p

Kendimiz icin iyi, ac kalmayiz cunkim. Ama marketlede sirada bekleyenler icun kotu cuzdani bulamiyoruz :D Kasada bir ates yapisiyor panikliyorum millet ters ters bakiyor bulamayinca :D

Benim için her halükarda komik çünkü geçen sivri biber çıkmıştı. Birkaç ay önceydi daha doğrusu, unutmuşum sokmuşum onu oraya. Görünce de şaşırdım aa biber diye.
Kafamız kadar karışık bak hele. Erkekler bir cüzdan taşıyor. Onu da ceplerine sokuyorlar. Çünkü adamlar düz, dümdüz. Komplike hiçbir tarafları olmayan canlılar :sırıt: İyi bir şey dedim asdjklş

Çanta da luis vitton galiba :D
Dikkatimi çeken bir de Kumanda oldu onu napiyon

Aynen bende dedim foto çekim baktım bi cüzdan var başka bişi yok her işi cüzdanla edioz demek :D

Şuan çantamın içindekileri çıkrarıp çekesim geldi :D
Ama o kadar dolu ki üşendim :D

tek çanta olsa iyi, bir de bunun sırt çantası var kol çantası var el çantası var. birinde cüzdanı unutup ötekiyle çıksan dışarı yandık...

Geri