Piercingle Yapabileceğiniz En Güzel Saç Modelleri

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Geçtiğimiz aylarda hayatımıza yepyeni bir trend olarak giren saç piercingi, saç küpesi olarak da adlandırılıyor. Altın, gümüş ve rose gold renklerde bulunan saç yüzükleri kullanılarak yaptığınız saç modellerine renk katabilirsiniz.

Geçtiğimiz aylarda hayatımıza yepyeni bir trend olarak giren saç piercingi, saç küpesi olarak da adlandırılıyor. Altın, gümüş ve rose gold renklerde bulunan saç yüzükleri kullanılarak yaptığınız saç modellerine renk katabilirsiniz

Saç yüzükleri genelde örgü modellerinde kullanılan saç piercinglerini. farklı saç modelleri ve tarzlarda birleştirirseniz trend bir görünüm kazanabilirsiniz.

Kullanımı fotoğrafta gördüğünüz gibi kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Hem açık saça hem de toplu saç modellerine çok yakışan saç piercingini yarım topuz modellerine ekleyeceğiniz bir örgü ile saçlarınızı süsleyebilirsiniz

Eğer saç küpelerine ulaşmakta zorlanıyorsanız alternatif olarak eklem yüzüklerden veya kullanmadığınız eski küçük halka küpelerden faydalanarak bu trende ayak uydurabilirsiniz

Tarz bir görünüme kavuşmak için kullanabileceğiniz saç yüzükleri ile yapılabilecek birbirinden güzel modelleri sizin için derledik

4.jpg
5.jpg
14.jpg
15.jpg
20.jpeg
18.jpg

Saç yüzükleri değil mi bu :p Benim öğrencilerim bile almış bunlardan :D

Fena fikir degil, kullanmadigim piercingleri bu sekilde degerlendirebilirim :dusun:

Şimdi ben saçlarımın yanlarını kazıtınca :D
uzun kısımları boyle yapsam cok daha cırkın olurum .d
yakısır bence

Ben yapıyorum aynılarını:) Ancak hafif bir rüzgarda saçlar takılıveriyor,çıkarmaya uğraşıyorsunuz:)

Çok beyandım

Geri