piercing

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir kadın dile takınca hoşuma gitmiyor.

Kaşta ve çenede vardı. Kaşimda iz veya düşme olmadı ama çenemde hafif izi vardır. Sonra kapattım hepsini. Dilde çok istedim ama cesaret edemedim hala aklımın bir köşesindedir de bizden geçti o deli çaglar...

Bazı hanımlara çok yakışan bir aksesuar. Vücudun değişik yerlerine yapılıyor ve yakışanı çok. En beğenmediğim yer dil, en beğendiğim yer göbek.

Dillerine nasıl taktırıyorlar yaa , bir de bi erkek meme uçlarına taktırmıştı aman allahım

Vücudunun her hanqi biryerinde piercing'i olan bu yorumuma sad birakabilir mi rica ediyorum?

insan insana bunu yapmaz.

sol kulak 3 , sağ kulak 2 ve kıkırdak. Bir de hızmam var. Alerjik reaksiyonum cesaretimi biraz kırıyor ama tragus da istiyorum....

yakışana yakışıyor ama göbek deligi ve göbek kısmı güzel olmayan yaptırmasın tabi karşı profilden güzel görünmeli o kısım

bir zamanlar septum hevesim vardı, bıyıklarımdan ötürü vazgeçtim..

İki kaşıma birden düşünüyorum ama insanlar ikisine birden yaptırma diyorlar..
Ama ben sanırım yakın bir zamanda iki kaşıma da yaptıracağım.

kulak dışındaki yerlerde sevmiyorum daha doğrusu kendi üzerimde sevmem, bazılarına yakışıyor... benim gibi su değse alerjilenen biri için ürkütücü geliyor ama yaptıracak olsam helix, forward helix, rook ve tragus isterim.... tragus hele çok tatlı ama saç takılınca iyileşmesi uzun sürüyor diyeni de var. hepsini aynı anda yaptırıp dünyaya veda ederim belki <3

Ben uzaktan seviyorum. Kardeşimde göbek ve dilde var... Bakmak bile canımı yakıyor...

Geri