Piercing Ne Kelime? Bu İneklerde Daha Büyüğü Var!

Konu sahibi son olarak 1277 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

"Fistula" ne demek biliyor musunuz?

Krava3.jpg

Eğer piercing denilen şeyin garip olduğunu düşünüyorsanız bir de ineklerin deliklerine bakın. Çiftliklerde görülen bu uygulama, ineklerin midesini izlemek için yapılıyor. Garip görünebilir fakat inekler bu delikleri hissetmiyor bile. Hatta bu delikler onlar için iyi bile sayılabilir.

Bu deliklere fistula deniliyor ve fistula sayesinde ineklerin sindirimi inceleniyor

Krava1.jpg

Fistula sayesinde veterinerler her türlü müdahaleyi buradan yapabiliyorlar

axar.az1395870693tunel_1.jpg

İnekler bu delikleri hissetmiyorlar bile, hastalandıklarında ise anında buradan ilaç verilebiliyor

Krava.jpg

hizli-yasa-genc-ol.jpg

Aleyna çok farklı konular aciyorsun
öğrenirken sasirmam hoşuma gidiyor
sağ ol
(bu mesaj da emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler mesajları gibi oldu :)

Vay be :D
İlk defa gördüm :D O değil de yağmur yağınca ne yapıyor bu inekler :S

Teşekkür ederim, konu için emeğine sağlık =)

Aleyna çok farklı konular aciyorsun
öğrenirken sasirmam hoşuma gidiyor
sağ ol
(bu mesaj da emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler mesajları gibi oldu :)

amacım zatn dkkt çeken konuları paylaşablmk. ppaylaşımın dkkt çektiği kadr güldrmesi bilgi boşluğunu doldrması bunu yapabliyorsam ki bi kaç yormda bu yönde amacımı başrmışm demkki.

paylaşılnı okumak ve bu ynde yorm yapmkda bi emektr sende bu emeğe yorm yaprk dha çk anlm kazndrdn ben teşkkr ederm. takibinn sürmesi dileğyle....

Vay be :D
İlk defa gördüm :D O değil de yağmur yağınca ne yapıyor bu inekler :S

Teşekkür ederim, konu için emeğine sağlık =)

veterinr olmaynca blmyosn yada beslemeynce bende grdm dikktmi çekti pylaştm. inek sağlklı olsn yda hsta olsn yağmrda içeri alıyolr ztn varsaylım almadılr herlde o aparatn bi kapağı vrdr yada kapatrlr

okuyp yorm yaptgn için ben teşkkr ederm :)

hissetmemeleri ilginç :D İnsanda olduğunu düşünsene :D

nereye uygun olur doçtor

bana kalrsa beyin derm insanı insan yapn beyn sonçta mutlu oldgnda üzüldgnde vb resngi deişyormu nasıl bi şekl alıyo kçülyor mu? büyüyr mu? görmeye değer. ya da herhangi bi yernde damarlarnı göreblmen zehrlendgnde rengi nasıl oluyor? uyuştrucu içki ya da sigara tüketimnde kan akışı nasıl oluyo gibi :)

bana kalrsa beyin derm insanı insan yapn beyn sonçta mutlu oldgnda üzüldgnde vb resngi deişyormu nasıl bi şekl alıyo kçülyor mu? büyüyr mu? görmeye değer. ya da herhangi bi yernde damarlarnı göreblmen zehrlendgnde rengi nasıl oluyor? uyuştrucu içki ya da sigara tüketimnde kan akışı nasıl oluyo gibi :)

tamam o zaman en kısa zamanda yaptırıyorum pietà sen ameliyat yapabiliyomuydun

Bana uygun bi işlem gibi gelmedi. Fistül ismini bulmak çok zor olmamıştır heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri