Piercing Nasıl Takılır - Piercing Nasıl Taktırılır Çıkarılır

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
Piercing taktırmayı düşündüğünüz kişiler bu konuda uzman değilse birçok risk ve tehlikeyle karşılaşabilirsiniz. Birçok dövmeci stüdyolarında da piercingi takma işlemi yapılmaktadır. O yüzden piercing takacak kişinin konusunda uzman olması gerekir. Burun ve çene piercingi Buna bir örnek verilecek olursa kulak kıkırdağı normal de delinmesi sakıncalı bir yerdir bunun bir de sıradan kişilerce yapıldığını düşünürseniz delinen yerin iltihaplanması sonucunda size güzellikten çok acı verir. Kaş ve dudak piercingleri içinde aynı şey geçerlidir. Piercing takılan bölgeler de kızarma ve şişlikler oluşabilir eğer profesyonel kişilerce yapıldıysa bir süre sonra bu kızarıklıklarda hafifleme görülür. Fakat piercing taktırdığınız yer ve kullanılan aletler hijyenik değilse kızarıklık devam eder ve iltihaplanmaya sebebiyet verebilir. Özellikle göbek deliğine takılan piercinglerde bu kızarıklık ve şişme süresi bir kaç ay devam edebilir.

Yemek yerken bile çıkarmıyorlar ;@

Kıbrıs'ta turistin biri göğüs ucuna yaptırmış, yarı çıplak geziyordu. :d

cok abarti, cok boyle insan sifatindan cikaran seyler bence diline dudagina gozune kasina gobegine taktirmak,
hayir o degil abi sen kendini demir yiginjina mi cevirmek istedin naptin :D
$u buruna deldirmeden takilan hafif kucucuk piercingler guzel oluyo bence,
ama kocaman bi top olanlara hayir :d

Burnumda bir hızmam vardır. Çok severek hevesle taktırmıştım. ama o dudak göbek nedir ya Allah için kışt :(

burundaki haric digerleri bence itici , ama gobek kismindaki kucuk boylu olunca oda hos duruyor bence

İnsanlar Nerelerine Taktıracağını Şaşırmış..:)

Bence Çok İtici Duruyor..

Kaş kirpik kulak burun dudak kenarı göbek meme vs vs hepsine anlam verebilirim
Fakat dil'e taktırmak nedir Allah aşkına.diğerlerini birileri bi sekılde goruyor dilini mi açıp gösteriyorlar napıyorlar anlamıyorum

İnsanlar istediği yerlerine taktırabilir pek umurumda olan bir olay değil. Favorim kaş ve dudak altı.

Forumda takan var mı ? :D

Kıbrıs'ta ben bir İngilizde gördüm, göğsünün ucuna taktırmış.

Vücudun bir çok yerine takılmışını gördüm.. Çok estetik buluyorum.. Kadınlara ayrı bir hava katıyor.. 10 sene kadar kulak kıkırdağımda vardı benim de.. 7-8 senedir takmıyorum..

Kaşima çok istiyordum memur da degilim ama burada bana garip garip bakarlar annemi söylemiyorum bile :p

Delinmesi sakıncalı yerimde var yani kulak kıkırdağımda :d bir de burnumda hızmam var. İç kıkırdak istiyorum şimdilerde çok hoş duruyor.

4dcd8d8940be7eab071408b070fb743d.jpg

1b4a2fa613e8a6157b39b0f9d2fa00ba.jpg

Geri