Pi

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdaki enerjisi yüksek bayan üyelerimizden:o
Dün beni fazla aşık bulduğu için rapor etmesiyle ayrı bir sempatimi kazandı ve yüzümü güldürdü.
Daima mutlu olsun.
Hoş geldi aramıza iyi ki geldi :cici:​

Pi espri anlayışı güzel birine benziyor daha fazla tanımak ümidi ile :tatlı:

Ben söylediğinden hiçbir şey anlamıyorum

Forumda Sayılı Agır ve Ahlaklı kısılerden bırısı. Yorumları cok naıf ve guzel . ben takdıre sundum :)

Kişisel sayfasını yakın takibe aldım.. : )

Bu kez üşenmeyeceğim yazmak için..
Merhaba sevgili Pi.
Lugatınızı çok beğeniyorum,günlük sayfanızda yazdığınız şeyler şahsınıza aid ise şayet,mükemmeller yaratıyorsunuz *şahsımca.
Kıytırık kıçı kırık insanlar arasında beğendiğim nadir birisiniz.
Sizi ayrıştırmak hiç de zor olmuyor.
Gönlünüzce olsun,tarzınızı asla bozmamalısınız,caymamalısınız ve yetim bırakmamalısınız hazır olda bekleyen cümlelerinizi.

Avatarındaki boyun halkalarından dolayı O'nu P ile başlayan diğer nicklerden ayırıyorum ve dikkatimi veriyorum. Cümle içinde cümleleri var üç beş koldan bir yerlere yol alıyor kelmeleri.

Hızlı düşünen insanlar kaleme de hakimse onların hızını hiç kesmemesi lazım bazen tam olarak kafasındaki manayı anlamasam da anlamaya kendimi zorluyorum. Bu kadının bildiği bir şey var :)

P ile başlayan diğer üyeler gibi marjinal. Bunlar babadan oğula nesil mi dedirten... Sessiz, sakin, kendi halin de ve tabi ki soğuk ve mesafeli.
Günlüğü sayesinde gözüme çarpti.. Güzel, okunması gereken yazıları var. Üstelik 'alıntı' değilmiş.
Takipteyiz sevgili Pi, gönlünce olsun.

Daha buralarda yeniyim.
Ancak ve ancak, yazsa da okusam dediğim ilk kişi oldu şu ana kadar. Tekrar söylüyorum; avatarı, kullanıcı adı ve imzasıyla beraber forumda başı çeker, benim nazarımda.
İlk izlenimlerim olarak; tarzı ve tutumuyla olgun bir insan olduğu kanaatindeyim. Buralardan sevgiler sunuyorum :)

Gunlugunu duzenli olarak kurcaladigim, uzaktan uzaga takip ettigim bir hatun. Baktim uye sozlugunde nicki gecmiyor cok buyuk ayip etmisiz bu kiza deyip aciyorum konusunu. :)

Şaşırdım sözlükte konusu olmamasına .. Niki az yer kaplasa da karakteri çok yer doldurmakta forum içinde ..

Onu bazen kızgın görüyorum yazdıklarını okuyorum sitem ve kızar gibi yazıyor. birini seviyor yada sevmiş olmalı özlüyorda olabilir. yazılarından hep bunu okuyorum sessiz ve sakin aynı zamanda.

Biraz gergin oldu sanirim konuşmamız ama bu durumun boyle devam etmeyeceğini en son mesajlasmamizda anladim.
Uzaktan uzaga yorumlarini takip ve takdir ettigim mesafesini kalitesini durusunu beğendigim kişiler arasindadir.
Akilli duyarli ve bir o kadar da mantiklidir.Yazdiklarinda derin manalar ve keyifli yaklaşımlar bulabilirsiniz.

Yüreğin hic bir kötülüğü yasamasin.

Sevgiler saygilar.

sıcak insan, yorumları zekice birde sevdiğim beğendiğim hanımlar arasında.

Kalemi oldukça güçlü
Günlüğüne yazdıkları okunası türden..
Kalemine yüreğine sağlık.

İlk geldiğinde polinick zannedip uzak dursam da yazdıklarını okumadan edemiyorum.
Fazlaca insan.
Bi çoğuna göre daha çok insan.
Her cümlesi fikir, her fikri güzel.

Kişisel sayfasında forumla ilgili tespitlerine hayran kaldığım,aklı başında, kültürlü biri.

Foruma ilk kayıt olduğum zamanlarda kendisi ile bazı konular üzerinde tartışmıştık. Tartışmada iyi fakat kendisini biraz inatçı gördüm. Son zamanlarda denk gelmiyoruz. Kendisine sağlık ve sıhhat dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri