Photosopta Şunları Nasıl yapıyorlar banada öğretir misiniz?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4533 gün önce görüldü
hx64n.png

Elinden Geleni yaptıkdan sonra, sıra ayagından geleni yapmakta

şu yazıyı oval nasıl yapıyorsunuz ben yapamıyorumda :)

VxgCW.png

Şu avatardaki kareli arka plan varya onu nasıl yapıyorsunuz gösterebilir misiniz?
hemde kareli ve onun gibi stylesleri nereden buluyorsunzu nasıl indirebilirm onları :)

hq4g7.gif

Birde bunu bilmiyorum hareketli gifti photosopa getiridmde hareketli olmuyor,
yani hareketli hazır gifti nasıl imza edebilirim.. Örnek olarakda apqa nın imzasını aldım :p

16515901227611345987.png

Birde şu turuncu kareler nasıl oluyor herkes yapıyor bir ben yapamıyorum :p

Not: Bu forumda bunları yapan çok var tek tek soracama benim gibi bilmeyenlerde öğrenmiş olur böylece :) şimdiden teşekkür ederim yardım edenlere :) videosunu yada resimle anlatımını atabilirseniz çok sevinirim :) ama anlamadıysam tekrar sorarım haberiniz olsun :D birde başka sorunum varsa gene sorarım sadece şuanlık bunları yapamıyorum :p

Bunları yapan çoktur ama anlatabilen azdır canım...:D:D

sabahdan akşama kadar konum burada ama idealist dısında kimse yardım etmemiş :D googlede ne yazsam çıkarlar onu deseniz bana bari :s

1. resimde yazı yuvarlak derken?
2.yumuşatmayı featherdan yaparsın, kareleride filterdan yaparsın.
3.animasyon katmanları oluşturman lazım her hareket için bi katman.
4.en basit olanı o kare şeklinde seçeceksin katman oluşturup boya.

Canm su turuncu kutucuklar brush bunları internetten indirip Photoshop'ada Load Brush ile yükleyip sonra brushı secip uyguluyorsun.
Ama 1.sini hiç yapmadım ben. :)
Oval dediğinde yazının altına oval şekli cicip kenarlık vs. veriyorsun oluyor canm.

proğramların adı ne bide onları yazarsanız çok güzel olur :D

hx64n.png

Elinden Geleni yaptıkdan sonra, sıra ayagından geleni yapmakta

şu yazıyı oval nasıl yapıyorsunuz ben yapamıyorumda :)

Oval'i ROUNDED RECTANGLE TOOL ile yapıyoruz.

VxgCW.png

Şu avatardaki kareli arka plan varya onu nasıl yapıyorsunuz gösterebilir misiniz?
hemde kareli ve onun gibi stylesleri nereden buluyorsunzu nasıl indirebilirm onları :)

Patterns o style değil (:

http://dosya.co/download.php?id=5177C40F1

Buradan indirebilirsin.

hq4g7.gif

Birde bunu bilmiyorum hareketli gifti photosopa getiridmde hareketli olmuyor,
yani hareketli hazır gifti nasıl imza edebilirim.. Örnek olarakda apqa nın imzasını aldım :p

İmza hareketli değil ben de?
Onu yapmak biraz zaman alıyor,netten photoshopta hareketli imza yazarsan çıkar.

16515901227611345987.png

Birde şu turuncu kareler nasıl oluyor herkes yapıyor bir ben yapamıyorum :p

Brushlar indirmen gerek netten ve photoshopunun dosyasına eklemen lazım.
Yoksa yapamazsın.

Not: Bu forumda bunları yapan çok var tek tek soracama benim gibi bilmeyenlerde öğrenmiş olur böylece :) şimdiden teşekkür ederim yardım edenlere :) videosunu yada resimle anlatımını atabilirseniz çok sevinirim :) ama anlamadıysam tekrar sorarım haberiniz olsun :D birde başka sorunum varsa gene sorarım sadece şuanlık bunları yapamıyorum :p
:cici:

Perii evet hayatım boyunca hiç imza ve avatar yapma gereği duymadım ama photoshopta yeni miyim orası mechul.

Alaz. senin yazılar alıntı olmadı :p o linkde çalışmıyor indiremedim :) Googleye ne paterni yazsam çıkar bide bu paternleri nasıl atacam ps ye :)[/CENTER][/B][/QUOTE]

Pcye gecince msnden anlatirim ben sana :)

nefer harici niye kimse paintte anlatmadı ben anlamadım sadece yazıyla anlatmanızı :( ne vardı 2 dkk anlatsaydınız bize yapardım :(

nefer harici niye kimse paintte anlatmadı ben anlamadım sadece yazıyla anlatmanızı :( ne vardı 2 dkk anlatsaydınız bize yapardım :(
Dimi tatlı öğretmediler bize :) Hele en sondaki attım var ya reset attım baştan yaptım ama gene psd yapmayı öğreneyim derken gene bu hal aldı :D

Geri