Photosop CS5 Türkçe

• Kullanıcı Kuzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 920 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar öncelikle..

Ben dün yanlışlıkla yedeklediğim alana format atmışım ve bütün herşeyi gitti ve en önemlisi ps cs5 türkçe kullandığım ps gitti tekrar geri getirmek imkansız şimdi internetten indirmek istersem internetede güven olmuyor biliyorsunuz burada ps kullanan arkadaşlar var bana yardımcı olabilir mi cs5 türkçe kullanan varsa eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eğer bir stüdyo vs. işletiyorsanız lisanslı kullanmanız zorunlu, teftiş ediyorlar. : )
Her ne kadar bezsem de,lisanlı olarak evlerde bulunması gereken önemli bir program olduğunu düşünüyorum.

Eğer bir stüdyo vs. işletiyorsanız lisanslı kullanmanız zorunlu, teftiş ediyorlar. : )
Her ne kadar bezsem de,lisanlı olarak evlerde bulunması gereken önemli bir program olduğunu düşünüyorum.

Yok o kadar iyi değilim dostum normal küçücük bir evde kendimce avatar yapıyorum :)

site içerisinde ve özel mesaj yoluyla **Spam/Adversiting** dağıtmak yasak burada.

Ben yardım istedim göndermek yasak diye yardımcı olamayacak mısınız ?

Yok o kadar iyi değilim dostum normal küçücük bir evde kendimce avatar yapıyorum :)

Sadece avatarsa, online ps siteleri var işini görebilecek.
Ben inceledim,güzel avatarlar yapabilmek için gayet başarılı bir kaç özellik eksik olsa da : )

Sadece avatarsa, online ps siteleri var işini görebilecek.
Ben inceledim,güzel avatarlar yapabilmek için gayet başarılı bir kaç özellik eksik olsa da : )

O siteleri biliyorum da ben pek o sitelerden hoşlanmıyorum bilgisayarıma yükliyim internet olmayınca napıcam o yüzden her zaman bilgisayarda kurulu olması lazım benim için. :)

Sen kendini türkçesine alıştırmışsın #ME8.
imkan varken indirmeye bak, bir haftada ing.ç özersin.
biz ing.yi zor bulduk, sen türkçesini ariyorsun. helal sana.
bak ne kadar güzel pırıl pırıl!
Photoshop CS5 :)

dnAZg4.png

Geri