-Photoshop yardım başlığı-

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Photoshop & ImageReady
Konu sahibi son olarak 3160 gün önce görüldü
Herkes yardım sever :D burada o zaman size tek soru sormak istiyorum :p madem yardım başlığı :D

Photo Shop da renk ayrımı nasıl yapacaz :p ctrl - U :D ile yapılan renk ayrımından bahsetmiyorum yada Alt+Shift+Ctrl+L onun türevleri değil :D
C M Y K 4 renk ve R G B 3 renk ayrımını yapın bana lütfen :p

pekala :D

herhangi bir renkli resim bulalım
225672631298734754_isab5rgA_c_large.jpg

bu resmin ctrl+j yaparak yeni bir layer oluşturun sonrasında ayarlardan siyah beyaza çevirin ve saç aksesuarının üstünü yumuşak silgiyle silin orjinal rengini vericektir.rengini değiştirek istiyorum derseniz yine katmanı kopyalayın siyah beyaza çevirin fırçayla renklendirmek istediğnz bölgeyi istedğnz renge boyayın görüntü modundan screen seçin veya coloru seçin istediğiniz sonucu alırsınız :)

Herkes yardım sever :D burada o zaman size tek soru sormak istiyorum :p madem yardım başlığı :D

Photo Shop da renk ayrımı nasıl yapacaz :p ctrl - U :D ile yapılan renk ayrımından bahsetmiyorum yada Alt+Shift+Ctrl+L onun türevleri değil :D
tanımmı istiyorsunuz:icon_yokcanim:

Hayır tanımını değil :D nasıl yapıldığını google hz. başvurmadan rica ediyorum :p
Yüzeysel şekilde biliyorum detaylı bir bilgim yok,googleda varsa eğer konu,oradan öğrenmeniz daha iyi olur.

Feronia ben pek bilmiyorum bana öğretir misn birazcık aylar önce indirdim bişi 5 programı bozuldu pcmede photospace var onda hareketleme varmı bulamadım mesela :)

photospace bilmiyorum :(

Photoshop da avatar nasıl yapabiliyoruz resimli anlatırsanız sevinirim.

Çok biliyon sen..

ondan sonra konu kapandı zaten :D

İndirebilecegimiz bir link önerirmisinz acaba :( arıyorum bulamıyorum

Avatar ve e kart nasıl yapabillirim acaba resimli olarak anlatabilirmisinz?

Yaptığımız gifleri nasıl kalıbın içine koyacağız yardımcı olurmusunuz ?

Geri