Photoshop Hakkında

Konu sahibi son olarak 3932 gün önce görüldü
Arkadaslar photoshop indirmek istiyorum ama siz hangisini kullanıyorsunuz ben hangisini indiriyim bilemedim bana bi link atar mısınız hangisi iyise acaba bi bakıyım dedim cs 7 ler c 4 ler havada ucusuyor aklım karıstı :D

Elimde link yok ama yeni başlayanlar için CS3 önerimdir. Temeli CS3te atarsın sonra istersen CS5-CS6ya geçersin.

Bencede önerim CS3 onda öğreniyor yeni öğrenenler ilk. bilgisayarıda diğerlerine göre daha az kasar.

"derdim var"ı görünce aklıma mor ve ötesinin o sevdiğim şarkısı geldi bi girdim hayal kırıklıgı :( lütfen başlığı biraz daha duyarlı atalım :)

Bende mi gariplik var ya :D herkes cs3 le başlamış bu photoshop içine ben direk cs5 den daldım :D

Bende mi gariplik var ya :D herkes cs3 le başlamış bu photoshop içine ben direk cs5 den daldım :D

sağol be iyice kafamı karıstırdın 3 mü 5 mi şimdi hala karar veremedim bide virüsten korkuyorum benim gibi bilgisayar özürlüsünün neyine photoshop hahaha :D

sağol be iyice kafamı karıstırdın 3 mü 5 mi şimdi hala karar veremedim bide virüsten korkuyorum benim gibi bilgisayar özürlüsünün neyine photoshop hahaha :D

Direk benim gibi cs5 den dal :D korkma he birde Türkçe değil İngilizce'sini kullan çünkü ders anlatımları veyahut genel manada kullananlar İngilizce kullanıyor.​

Arkadaşıma sordum Photoshop Cs5 kullanıyormuş onu öneriyor.
Bir araştır istersen eğer bulamazsam akşam upload edip yollayabilirim dedi ben sana link olarak. Eğer sende bulamazsan bende sana yollarım akşama. :)

Direk benim gibi cs5 den dal :D korkma he birde Türkçe değil İngilizce'sini kullan çünkü ders anlatımları veyahut genel manada kullananlar İngilizce kullanıyor.​

Arkadaşıma sordum Photoshop Cs5 kullanıyormuş onu öneriyor.
Bir araştır istersen eğer bulamazsam akşam upload edip yollayabilirim dedi ben sana link olarak. Eğer sende bulamazsan bende sana yollarım akşama. :)

Ohh tamamdır cok tesekkur ederim aksam bakıp yazıcammm :dyg::dyg:

Hazal* bende bir zamanlar grafik üzerine ders gördüm ve eğitimini aldım şimdi kulanamamak kadar kötü bir durum yok :D Photoshop Cs5 önerimdir bunu kullan ve orjinal dilde kullan

Geri