Photoshop Çalışmaları

Konu sahibi son olarak 3027 gün önce görüldü
TATLI :)
vwulf.jpg
vwulg.jpg
vwull.jpg
vwulq.jpg
vwuq4.jpg

istersen nick yaza bilirim avatarlara:)

teşekkürler balım olabilir :D ben minik severim ama yazıda minik olcak avatarda :D kullancam bunları 1 ocaktan sonra xD birde yapcaksan balım Super Junior olabilir üyelerinden özellikle Siwon :D kız avatarı kullanmıyorum ben :D bunları kullancamdan bundan sonrakiler için :D

canimcim karismis gibi olmasin ama tatli nin kullandigi avtar boyutlari 300 x180 büyük sevmio hatun :D

aynen öyle unutmamışsın yıl olmuştur avatar yapmayalı bana 170x300 / 180x300 favorimdir :D

teşekkürler balım olabilir :D ben minik severim ama yazıda minik olcak avatarda :D kullancam bunları 1 ocaktan sonra xD

aynen öyle unutmamışsın yıl olmuştur avatar yapmayalı bana 170x300 / 180x300 favorimdir :D

tamamdir boyut 180x300 yapyorum ozaman :)

teşekkürler balım olabilir :D ben minik severim ama yazıda minik olcak avatarda :D kullancam bunları 1 ocaktan sonra xD birde yapcaksan balım Super Junior olabilir üyelerinden özellikle Siwon :D kız avatarı kullanmıyorum ben :D bunları kullancamdan bundan sonrakiler için :D

unuturmuuym senin icin baslamistim photoshopa :)))))

hepsi benm olsun muu :D şu ilk ikisini çok beğendim :cici:

Hepsi senin Efil :) pc gecince istersen isminide yazarim

Süper olmuşlar amaa çok tesk ederim :* bu smdi benm kullandigim avatr varya onuda yapabilermisn rica etsem ama yollayamam teldeym sen alabilir misin :D

Geri