Photoshop Bilenler Bakabilir mi?

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1212 gün önce görüldü
Merhabalar acil yardım lazım biri edebilir mi?

Bir afiş yapımı için yardıma ihtiyacım var Fotoları birleştirip verdiğim bilgileri üzerine yazıcak biri lazım bukadar.
Tasarım veya grafikle ilgili bişey değil BASİT BİR PHOTOSHOP ;)

teşekkürler :)

buna benzer bişey
12798933_1536233490010484_1475860000163947876_n.jpg

Bu tür şeyleri ücretsiz yapacak Grafikten anlayan birilerini bulamazsın, açıkcası o örnekteki afişi yapmak için en az 50 yada 100 tl isterler ki ben o fiyatlara yapıyorum o da en az.

Biraz profesyonel bir sey gibi gorunuyor arkadas basit bir sey olmadigi icin bahsetmis avatar yapimi ile kiyaslanmamali bence biraz daha amator sekliyle bahsederseniz bireri yardimci olabilir yada nasil yapilacagi anlatilir

Biraz profesyonel bir sey gibi gorunuyor arkadas basit bir sey olmadigi icin bahsetmis avatar yapimi ile kiyaslanmamali bence biraz daha amator sekliyle bahsederseniz bireri yardimci olabilir yada nasil yapilacagi anlatilir

iyide sorsaydı söylerdim bunun tıpatıp aynısı demedim ki
Ne zoru varsa anlamadım :)

Neyse notta belirttim basit birşey istediğimi

iyide sorsaydı söylerdim bunun tıpatıp aynısı demedim ki
Ne zoru varsa anlamadım :)

Neyse notta belirttim basit birşey istediğimi

Koydugunuz sey profesyonel oldugu icin buna yakin olan her seyi kimse yardimci olmaz cunku bir kac saatini alir yapmasi grafik konusunda pek bilgim yok fakat verilen emegi biliyorum
Koydugunuz calismayi degilde ne istediginizi belli eden bi kac yazi yazarsaniz yardimci olunur bu cok profesyonel gorunuyor

Koydugunuz sey profesyonel oldugu icin buna yakin olan her seyi kimse yardimci olmaz cunku bir kac saatini alir yapmasi grafik konusunda pek bilgim yok fakat verilen emegi biliyorum
Koydugunuz calismayi degilde ne istediginizi belli eden bi kac yazi yazarsaniz yardimci olunur bu cok profesyonel gorunuyor

Not eklediğimi söylemiştim biraz önce anlattım yani ilk yazdığım postta NOT olarak nasıl istediğimi Fotoyu da değişim en iyisi . Sadece fotolar birleştirilcek birde yazı yazılcak bukadar
Teşekkürler ilginiz için.

Afiş işinin basiti veya çok fazla seçeneklisi fark etmiyor.
Bu tür işler parayla yapılıyor hep.
Çünkü emek çok fazla istiyor.
Ücretsiz yapabilen birini bulacağınızı sanmıyorum.
Hatta imkansız diyebilirim.

Niye bu kadar büyüdü anladım :D
Zten profesyonel istesem gider yaptırırım neden hem uğraşıyım hem uğrastırayım değer verdiğim bir forumdayım diye yardım istedim.
Lanet olsun valla konuyu açtığım dakkaya
Alt tarafı fotolar birleşcek yazı yazılcak bukadar

Afiş işinin basiti veya çok fazla seçeneklisi fark etmiyor.
Bu tür işler parayla yapılıyor hep.
Çünkü emek çok fazla istiyor.
Ücretsiz yapabilen birini bulacağınızı sanmıyorum.
Hatta imkansız diyebilirim.

istediğim şeyi belirttim ama okumadın sanırım.
İstediğim gayet basit bişey zaten profesyonel istesem gider yaptırırm sadece biraz bilen bir insan bile yapabilir ;)
Resimlerin birleşmesi ve yazı bukadar

Geri