peygamber devesi

Konu sahibi son olarak 2181 gün önce görüldü

kafasını çevirebilen tek böcek türüdür,ciftlesirken dişinin erkeğini kafasından kopararak yediği ama hala ciftlesmeye devam eden de tek böcek türüdür,ani hareketleriyle adeta bir gerilim filmi içerisinde zannedebilirsiniz kendinizi,fare'yi bile yiyen bir böcek türü biraz daha evrillesse bir zurafayi bile yiyebilecegine inanırım ben.şu videoyu da buraya bırakıyorum <333

http://youtu.be/sT0Lyrwyh5E

Bu hayvanin adi neydi de biz bunu peygamber devesi diye cevirdik acaba yoktan yere merak ettirdin simdi

Biraz büyük olsa müridi olurum. o kadar ürkütüyor.

yalnız ölü sevici olmasından çok hazzetmedim.

Kız böceği ile bunları karıştırıyorum ya

Dişi böcek*çiftleşme*sırasında, genelde erkek böceği yer ama erkek böcek kafası ve ayakları yense bile dişiyle*çiftleşme*yeteneğini kaybetmezler ve dişiler kozaya benzer büyükçe bir kapsül içinde yaklaşık 100-200 yumurta bırakırlar. Kapsül yumurtaları düşmanlardan ve kötü hava şartlarından korur. Dişi mantidlerin*yumurtaları*ağaçkabuklarında, çalılarda, kayaların üzerinde bulunur.

Böyle deve mi olur :T:

pokemondaki scyther bu bizim

250px-123Scyther.png

videoyu izlemeye başladım 4-5 videodaya kadar geldim böcek dövüşü zevkliymiş son videoda örümcek deveyi ısırıyo mutlu son

Birkaç sene öncesi balkonda gördüm önce kıpırdamadan bayağı bi durduğunu farkettim ölümüdür değil midir diye şaşkınlıkla ses felan çıkardım hayvan kafasını döndürünce kendimi özel hissettim hadi ya falan derken ama meğer Peygamberdevesinin özelliği buymuş xd okudum hayran oldum zarif ve güçlü de bişi

Peygamberlerin çöl vb. arazilerde kullandıkları kendilerine tahsis edilen özel develerdir.​

Uzaylilara benzor.

Geri