Petek Dinçöz, Miami sahilinde mayosuyla tur attı

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Şarkıcı Petek Dinçöz, Miami sokaklarında mayosuyla dolaştı. Petek Dinçöz, sosyal medya hesabında Miami sokaklarında altın sarısı mayosuyla yürürken videosunu paylaştı.

Şarkıcı Miami sokaklarında dolaşırken kimseye aldırmadan poz vermeyi de ihmal etmedi. Cesur pozlarıyla dikkat çeken Dinçöz'ün fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

Petek Dinçöz'ün Miami pozlarında dikkat çeken bir diğer detay ise zayıflaması oldu. Ünlü şarkıcının son zamanlarda oldukça kilo verdiği görüldü.

Kaynak

petek-dincoz.jpg

dincoz.jpg

petek.jpg

Yıllar önce Antalya'da gördüm ve o günden bugüne gayet iyi duruyor.

Eskiden bu genç görünme işi özellikli bişeydi. Misal Ajda yaşlanmamaya çalışırdı. Bi farklılık olurdu. Şimdi herkes yirmi yaşında abicim.

Ya biri de desin ki işte eski oyuncu manken şarkıcı bilmem her neyse işte, Yozgat Yerköy semt pazarında torununa haşlama mısır alırken görüntülendi. Böyle yayık gibi kalçalar sarkmış memeler falan. Üstte iki paralık tişört. Saçların dip boyası gelmiş.

Bu lazım arkadaşlar bize. Sürekli yirmi yaşında olmak zorunda değiliz.

(Lefty gelicek ve buraya "evet tabi her yaşın kendine göre güzelliği olduğunu düşünüyorum ve doğallıktan yanayım. Lakin insanlar her yaşta vücutlarına ve görünüşlerine dikkat etmeli. Saldım çayıra mevlam kayıra durumları tasvip etmiyorum" diyecek. O yazmadan yazayım. )

Son düzenleme:
Eskiden bu genç görünme işi özellikli bişeydi. Misal Ajda yaşlanmamaya çalışırdı. Bi farklılık olurdu. Şimdi herkes yirmi yaşında abicim.

Ya biri de desin ki işte eski oyuncu manken şarkıcı bilmem her neyse işte, Yozgat Yerköy semt pazarında torununa haşlama mısır alırken görüntülendi. Böyle yayık gibi kalçalar sarkmış memeler falan. Üstte iki paralık tişört. Saçların dip boyası gelmiş.

Bu lazım arkadaşlar bize. Sürekli yirmi yaşında olmak zorunda değiliz.

(Lefty gelicek ve buraya "evet tabi her yaşın kendime göre güzelliği olduğunu düşünüyorum ve doğallıktan yanayım. Lakin insanlar her yaşta vücutlarına ve görünüşlerine dikkat etmeli. Saldım çayıra mevlam kayıra durumları tasvip etmiyorum" diyecek. O yazmadan yazayım. )
Alkış emojisi verecektim aslında ancak benim yorumu görünce güldüm.:)

Kendine bakmak ile estetikli olmanın ya da makyajla dolaşmanın hiçbir alakası bulunmuyor. Sağlıklı olmayı destekliyorum fakat insanların birbirine benzemesini, yaş kompleksine girip yaşından genç görünme çabasını değil. Kilo da alsın yüzü de kırışsın ancak hiç kimse sağlığını riske atmasın. Yaşını problem edip de başkalarına hoş görünmek için şekilden şekile girmesin.

Fit olmak da önemli değil ancak merdiven çıkarken, yolda yürürken adım atmakta zorlanmamak gerekiyor.

Sorun şu ki; sosyal medya baskısı ile çoğu insan artık yaşını kabullenemiyor ve yaşayamıyor oysaki doğal yaş almak en güzeli ve kimseyi de bu konuda kale almamak gerekiyor.

Geri