Peşinden koşan birine şans verir misin?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 588 gün önce görüldü
pesimde birinin olmasi hayali..
buradaki sorular bana cok guzel duygular yasatiyo tsk, mersi

Koşan mı var Allasen

Ben arkaya park etmeyi bilmiyorum,
önümden koşması lazım.
Yetişirsem benimdir,
dört nala sevişmek lazım.

"bu kadar insan yalnizsa neden bu kadar insan hala yalniz" gibi bi forum

Kovalamak daha güzel diye biliyorum, yanlış mı biliyorum .

Hayatımda biri olmasaydı, ve beğenseydim, tanışırdık. Hayatımda biri varsa, bir başkasını umutlandırmak, üzmek bana yakışmaz.

Ben savasci bir kisilige sahibim.
Ondan mütevellit benim icin savasmasi gerek.
En cok da eziyetlerime direnc gösterir ise,dünyanin en mutlu erkegi olabilir.Ya da en mutsuzu bilemiyorum.
Cünki bana asik olan erkekler,hep hayatdan sogudular.Var bi terslik.Kehkeh.

kriterlerime uyuyorsa neden bir şans vermiyeyim ki? düşünce yapilarimiz uyuyorsa kafa kiz sa olabilir

Yo 1 bardak su veririm yorulmuş yazık yav iç iç iyi gelir. Soğuk olmasın hasta eder derse, terliyken soğuk su hasta etmez, kız sende de hiç akıl yok, hurafelere mi inanıyorsun hı? Baştan söyleyeyim bu iş olmaz.

biz gençken erkekler kadınların peşinde koşardı şimdi yeni nesil kızlar erkeklerimn peşinden koşuyor,çok erken geldik dünyaya :D :D

elbette sevilmeyi beğenilmeyi her insan ister.

Ben ısrardan hiç hoşlanmıyorum bunu bir kez daha net anladım. Yanımda kalarak, arkadaşım olarak zaman içerisinde onu sevmemi sağlayabilir lakin sürekli beklenti içerisinde olduğunu hatırlattığı zaman direkt kaçıyorum. Ya da kötü konuşuyorum ki sonrasında bu beni üzüyor. Sonsuza kadar bekar kalacağım galiba.

Ya o değil ben yalnızlığa alıştım iyice galiba kimseye hesap veresim gelmiyor, darlanıyorum. ilişki durumu içerisindeki ruh halini kaldıramam gibi geliyor. Ayarlarım mı bozuldu ne oldu anlamadım ki. Flört falan hoş da iş ciddiye binecek gibi olunca bana bir haller oluyor. Genç de değilim artik neyin nesi bu. Ya da gerçekten hoşlandığım birini bulmam lazım. 7 7 7 aldım verdim sağdan soldan

Ben ısrardan hiç hoşlanmıyorum bunu bir kez daha net anladım. Yanımda kalarak, arkadaşım olarak zaman içerisinde onu sevmemi sağlayabilir lakin sürekli beklenti içerisinde olduğunu hatırlattığı zaman direkt kaçıyorum. Ya da kötü konuşuyorum ki sonrasında bu beni üzüyor. Sonsuza kadar bekar kalacağım galiba.

Ya o değil ben yalnızlığa alıştım iyice galiba kimseye hesap veresim gelmiyor, darlanıyorum. ilişki durumu içerisindeki ruh halini kaldıramam gibi geliyor. Ayarlarım mı bozuldu ne oldu anlamadım ki. Flört falan hoş da iş ciddiye binecek gibi olunca bana bir haller oluyor. Genç de değilim artik neyin nesi bu. Ya da gerçekten hoşlandığım birini bulmam lazım. 7 7 7 aldım verdim sağdan soldan
imzamı atarın resmen düşüncelerimi yazmış.

Peşimden koşması çekici değil daha çok itici gelir zamanla sohbeti düşünceleri ve ideolojik olarak yakın hissedersem hoşlanabilirim
NOT: espiritüel olması möhim :)hem espiri yapabilmeli hem yapılan espiriyi idrak edebilmeli

Geri