Pes yaa, adamın derdine bak😅

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Yahu vallahi billahi şu dünyada Belki bizimkisi kadar beyinsiz bir muhalefet dünyada henüz mevcut değil.

Tüm dünya Ortadoğu ve bölgemizde yaşanan olaylara kitlenmiş diken üstündeyken, hükümetimiz bu konuda gerekli önlemleri alıp nasıl zarar görmeden çıkarız hesabı yaparken, bizim kuş kadar Beyni olmayan muhalefet seçim sandığını istiyorum diyor Hahaha. Yahu vallahi bunlardaki aklı kuşa taksan inanıyorum ters Uçar. Yanlış anlaşılmasın tersde dediğim sırt üstü🤣🤣

Yahu vallahi yazık, billahi yazık. Bu insanlara Atatürkçüyüz diyerek böyle bir kepazelik izleten insana hala millet bakıyor ya vallahi pes. O zaman şöyle söyleyeyim yokmu içinizde bir tane delikanlı Atatürkçü olan birisi de şu şaklabana yahu otur oturduğun yerde parasını vereyim sus desin..!

Tebrik etmek lazım ama gerçekten rekor kırdı dünyada. Şöyle bir araştırın bakalım Bunca Yıldır istikrarlı şekilde hiçbir lafına Güven olmadan sadece muhalefete kalmayı başaran kaç parti var. Adamlar yeni bir meslek icad etti yahu, CHP'de Milletvekili olmak, otur otur 2 olmaz de 2 şak şak yap, koy cebine parayı, Yan gel yat. Hem de ömür boyu garantili sonunda bir de süper emeklilik var muhalefetten süper emeklilik hahaha.

Bir dakika, bir dakika şimdi aklıma geldi, yahu şok oldum şimdi. Sakın bu da AKP'nin bir oyunu olmasın. Bu adamlar öyle bir partinin içine sızmışlar ki ömür boyu iktidar kalmayı resmen garantilemişler gibi görünüyor, araştırmak lazım!

Hatta Özgür Özel'in akrabalarına bakalım acaba hangi AKP'li Belediyelerde işe girmişler? Yok Vallahi şaka demiyorum ha Bu işte var bir Çapanoğlu. Bu titiz ve mızmız Bir ev sahibinin evinde örtü kullanmadan tavan boyası yapmak gibi bir şey. Gerçekten öyle değil mi düşününce İnsan bu kadar beyinsizlik karşısında ne diyebilir ki?

abi özetle neye sitem ettin

abi özetle neye sitem ettin
Haberleri izliyorum tüm dünyada İran İsrail ABD savaşı ve dünya ekonomisi üzerine etkilerinden bahsediliyor Türkiye Cumhuriyeti Devleti ülkemizi bu ateşin dışında tutarak zarar görmemek üzerine planlar yapıyor bir haber daha çıktı CHP Genel Başkanı O Sandık halkın önüne getirilmeli diyor Hahaha. Şu kadar yazdıklarım içinde bile son cümlenin ne kadar abes kaçtığını ne kadar beyinsizce söylenildiğini açık ve net görürsün değil mi daha Yorum yapmıyorum.

Kamil abi carmiha gerilmeye hazir misin?

Geri