PES 2015’in ilk inceleme puanları yayımlandı!

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Eleştirmenler, bu hafta çıkacak olan PES 2015 ile ilgili ne düşünüyor?

Serinin yeni jenerasyondaki ilk oyunu olan PES 2015, taze bir şut sistemi ve üzerinde yeniden çalışılmış yakın kontrol sistemi içeriyor. Oyun her zamanki Tokyo ağırlıklı takımın yanı sıra, Windsor’daki İngiliz PES Productions’ın yardımını da aldı.

Oyunla ilgili ilk eleştiriler şöyle:
GamesRadar: 4.5/5 - Modların ve sunumun hala biraz geliştirilmeye ihtiyacı var ama Konami sonunda oynanışın hakkını verdi. PES 2015 ile FIFA 15 arasında belirgin bir fark var.
Eurogamer: 9/10 – Bir cümleyle özetlemek gerekirse, PES 2015’te yenilmek bile FIFA 15’te kazanmaktan daha tatmin edici.
VideoGamer: 8/10 – Oyun bazen harika görünse de, komple bir paket olmaktan uzak ve hala biraz FIFA’dan geride. PES’in FIFA’ya ciddi bir rekabet sunduğunu görmek sevindirici ama FIFA’yı geçtiği yıl, bu yıl değil maalesef.
Gamereactor UK: 8/10 – FIFA 15 düşündüğümüzün altında bir performans gösterirken, PES 2015 kendini geliştirdi ve 2014’ün en iyi futbol oyunu oldu.
Playstation Universe: 9/10 – Senelerdir doğru düzgün bir yapıt sunmayan PES, PES 2015 ile birlikte sonunda bizlere futbolu hissettirmeyi başardı.

leadergamer

ps3 de çalışır mı acaba?

Fifa 15 çalışıyor arkadaşım ;).
Bu da çalışacaktır ama görüntü efektleri daha kötü olacaktır normal olarak.

Umarım pes15 çok güzel olur ve bende para kazanırım :D.
Pes14 berbat ötesi çıktı bu sağlam olur ve tutulur umudundayım...

ben o dilden anlamam kardeş. geçende ps3 aldım duruyor öyle kenarda. fifa futbol cd si var ama hiç sevmedim. pes 2015 buna uyar mı uymaz mı ona göre bileyim.

Fifa 15 çalışıyor arkadaşım ;).
Bu da çalışacaktır ama görüntü efektleri daha kötü olacaktır normal olarak.

Umarım pes15 çok güzel olur ve bende para kazanırım :D.
Pes14 berbat ötesi çıktı bu sağlam olur ve tutulur umudundayım...
Pes14 çok kötüydü oyun şirketleri 2015'e güzel puan vermişler bakalım artık.

Pes 14'ün 60 TL olupta pes13'ün 200TL olduğu zaman oldu :).
Ben kafeme 4 tane aldım 2sini iade ettim geri :D.
Oyunlar çok pahalı oyun ekibi çok güzel para kazanıyor darısı senin başına :) Merak ediyorum 2015'in saati kaça olur :D

Oyunlar çok pahalı oyun ekibi çok güzel para kazanıyor darısı senin başına :) Merak ediyorum 2015'in saati kaça olur :D

Teşekkür ederim.
PS4 saat ücreti iki kişi 6 TL
Benim ilçede başka ps4 olmadığı için kendi kendime koydum bu fiyatı bilmiyorum diğer yerler ne fiyat uygularlar :).

Puanlar heyecanlandırıyor.
2014 o kadar kötüydü ki hala 2013 oynuyorum.

Teşekkür ederim.
PS4 saat ücreti iki kişi 6 TL
Benim ilçede başka ps4 olmadığı için kendi kendime koydum bu fiyatı bilmiyorum diğer yerler ne fiyat uygularlar :).

İlçe için ideal bir fiyat şehirler de 8TL'yi bile bulur o zaman :)

İlçe için ideal bir fiyat şehirler de 8TL'yi bile bulur o zaman :)

İlçe dediğime bakma Türkiye'nin en büyük ilçesi :)
Büyük şehirlerde 10dan aşağı zor bulunur ;).
Diğer yerlerde 6-8 arasında değişir tahminim :).

Reloaded çıkarsın bakalım crack, beğenirsek para verir alırız.

İlçe dediğime bakma Türkiye'nin en büyük ilçesi :)
Büyük şehirlerde 10dan aşağı zor bulunur ;).
Diğer yerlerde 6-8 arasında değişir tahminim :).
Nasıl PS4,Pes 2015 işleri daha da açtı mı ? :)

Sağlam gidiyor pes 15 ve fifa 15 kapışıyorlar. Arkalarından NBA2K15 emekliyor :D.
İnşallah daim olur. :)
Fifa yine beklentilerimin altında kaldı.Pes 2015'te grafik,oynanış vs Fifa'dan daha güzel.Nba'yı inceleyeceğim.

İnşallah daim olur. :)
Fifa yine beklentilerimin altında kaldı.Pes 2015'te grafik,oynanış vs Fifa'dan daha güzel.Nba'yı inceleyeceğim.

Fifa'nın sağlam oyuncuları mevcut.
Bu arada fiyatları yine ucuz tutanlar çıktı benim semtte. Saat i4 tl den oynatan varmış :).
Gerçi buradaki piyasa halen 42" üstüne çıkamadı.

Fifa'nın sağlam oyuncuları mevcut.
Bu arada fiyatları yine ucuz tutanlar çıktı benim semtte. Saat i4 tl den oynatan varmış :).
Gerçi buradaki piyasa halen 42" üstüne çıkamadı.
Sağlam müşteri varsa zaten sıkıntı olmaz.Çoğu yerde saati 4TL oynatılıyor.

Yakın zamana kadar Pes13 oynuyorduk. 2015'le tanışınca şahsen 13'ü dışladım :) Bence 15 çok iyi oyun olmuş. Manuel kontroller arttırılmış, pas ve vuruşlar 2013'deki kadar kebap değil. Oyunu tanıdığım kadarıyla en sevdiğim tarafı bu oldu. 13'ün oyun içi hızına göre biraz daha yavaş olmasına rağmen bana göre oynaması daha keyifli. Daha gerçekçi bir oyun olmuş.

Geri