Pes 2015 açılıp kapanıyor yardım edin

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Arkadaşlar biraz önce pes 2015 oyununu kurdum ama oyunu sorunsuz kurmama rağmen tıklıyorum oyun açılmıyor bilgisayar hiçbir tepki vermiyor bu neden yapar ?

sistemim
İşlemci : Pentium(R) Dual Core CPU E6600 3.06GHz 3.07GHz
RAM : 2GB
Ekran Kartı : İntel(R) Express Chipset
İşletim Sistemi : Windows xp

Cevaplandı :

Hocam pes 2015 oyununu sorunsuz oynayabilmek için muhtemelen sana işletim sistemin izin vermiyor, xp den windows 7 ye geçiş yaparsan muhtemelen oyunu sorunsuz oynayabileceksin, bir arkadaşlar daha aynı sorunu yaşıyordu windows 7 yi yükleyip üstüne pes 2015 kurunca sorunu giderilmişti, denemeni tavsiye ederim

Yeni çözüm buyurun arkadaşlar

ekran kartıyla ilgili bir sorun diye düşünüyorum sistem gereksinimlerini hiç denedin mi kardeş bi deneyebilrisin kaldırıyor mu kaldırmıyor mu diye he

Oyun oynuyorsanız saten win xp bırakmanız gerek. Windows desteği kesti. Güncel oyunlar artık windows xp desteklemez. Win 8.1,e geçin en iyisi :)

hocam tamam anladık millete yardım etmeye çalışıyorsun. Forumda bu sorunla karşılaşan yok, misafirler arama sitelerinde buluyor konunu geliyor zaten sürekli güncel yazmana gerek yok. 10 yıl önceki forum sitelerine döndürdünüz burayı her konunun altına sayfalarca teşekkür mesajı da bırakalım tam olsun bari.

1CEF1D543F4EC68C0D203D25070E99DA.jpg

Çözüm
71106E8761FAE8F3F0F029FA2D82084B.JPG

Merhaba arkadaşlar,
benim sorunum şu; önce pes 2014 oynuyordum ve kasıyordu ama oynayabiliyordum. kasmasına çözüm ararken netten bir arkadaş game booster programını önermiş, ben de yükledim ve oyun gayet hızlandı çok sevinmiştim.. tam bu iş halloldu derken, game booster programını kurcalamaya başladım ve sürücü güncellemelerini gördüm. derken sürücülerimin güncel olmadığı gördüm ve güncelledim. ne olduysa ondan sonra oldu. güncellemeden sonra oyunu açtığımda oyuncuların ellerinden kollarından bacaklarından ayaklarından kısaca her yerinden kılıç şeklinde görüntü uzantılarını gördüm. baştan çok komik geldi çünkü adamlar koşarken wolverine gibi gözüküyorlardı:) tabi bu durum epey rahatsız ediciydi. sonra oyunun neden bu hale geldiğini araştırdım ama çözüm bulamadım, driver'ları eski haline getirdim, game booster ı kaldırdım ama yok yok yok.. sonra o kadar master lig oyunuma kıyıp komple sildim ve 2015 i yükledim. ve gördüm ki bunda da durum aynı:( ne yapmam gerekiyor lütfen bir çare:( resim ekleyemiyorum.

Ekran kartı ile alakalı güncelleme yapmadan açmayı dene

Geri