Pes 2013 kayıt verileri bozuk diyor ne yapabilirim

• Kullanıcı Kuzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 932 gün önce görüldü
Pes 2013 kayıt verileri bozuk diyor ne yapabilirim

Arkadaşlar Pes 2013 yükledim ancak analige geldiğim zaman yükle diyorum ama ''Kayıt verileri bozuk'' diyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?

Patchten sayılır mı bilmiyorum ama tsc var hemde transfer yaması var yani kış sezonu transferi için

yamadan kaynaklanıyordur muhtemelen. bu save dosyasını yamadan önce mi oynuyordun? yamayı kaldırıp veya oyunu silip tekrar yükleyerek bi dene istersen.. oluyorsa yamadan dolayıdır. artık ya yamadan vazgeçicen yada saveden :)

2016 oyna duzelir :T:

yamadan kaynaklanıyordur muhtemelen. bu save dosyasını yamadan önce mi oynuyordun? yamayı kaldırıp veya oyunu silip tekrar yükleyerek bi dene istersen.. oluyorsa yamadan dolayıdır. artık ya yamadan vazgeçicen yada saveden :)

Yamayı kurmadan öncede böyle bir süre sonra oluyordu, yamayı kurduktan sonra yine devam ediyor yani bunu çözümünü bulamadım bir türlü 2020 ye falan geldim ama bozuk diyip duruyor, acaba dedim hep aynı verinin üzerine kaydediyorum başka bir verinin üzerine denesem aynı sorun olur mu diye ama bir faydasını göremedim. :asd:

Yamayı kurmadan öncede böyle bir süre sonra oluyordu, yamayı kurduktan sonra yine devam ediyor yani bunu çözümünü bulamadım bir türlü 2020 ye falan geldim ama bozuk diyip duruyor, acaba dedim hep aynı verinin üzerine kaydediyorum başka bir verinin üzerine denesem aynı sorun olur mu diye ama bir faydasını göremedim. :asd:

yok onla ilgili değildir :) aklıma oyun düzeninde bi değişiklik yapıldığı geliyor başka bi şey gelmiyor.. nete bi bak istersen turkce spiker falan,çözümü vardır mutlaka :)

Bunun çözümü yok arkadaşlar yeni kariyer açmanız gerekiyor.

Geri