Pervasızca Sevilmek Gönlü Yıpratır

Konu sahibi son olarak 3718 gün önce görüldü
Az önce aldığım bir telefonla anımsadım bunu.
Yıllarca sevilmiş dibine kadar sevgiye çekilmiş kıskanılmış ve içi bayılmış biri olarak diyorum ki severken insanları zincirlemeyin .
Çok Sevmeyin çok saygı duyun bu iki tarafada iyi gelecek

#geldigeçti.

Çok sevmekten kasıt, anormal olan aşırı sevmek mi?

Ya Zaten ömrümce kimseyi ölümüne sevmedim sevememde bir yerden sonra biter bişeyler bende.
Ama zamanında bir ilişkide çok sevildim ve çok yıprandım sevmekten sevilmekten çünkü ben kimseyi çok sevemem sınırım var :)

Ya hep saygı olmasın sadece saygı olmasın çok saygı çok sevgi olsun =)

Ya hep saygı olmasın sadece saygı olmasın çok saygı çok sevgi olsun =)

Sevmenin ne demek olduğunu bilmeyen insanlar var canım..
şöyle düşün sana saygı duyuyorsa herşeyini benimsiyor ve sımsıkı sarılıyorsa sence zaten seni sevmiyormudur ?

Ya benimsin ya kara topragın olaylarını sevmiyorum :D

offg şu an depeosyandayim..acmak zorundaydin dimi bu.konuyuuu

"mezarimdan taş vereyim götur
göz yaslarimi vereyim al götur"

İnsan kalbi çok naiftir sevilirken üzülsün istemez bu yüzden saygıyı devreye sokar şayet acı çekmezsende aşkı ve sevgiyi çok kavramamış olursun bu yüzden dozunda acını çek şimdi :)

Sevmenin ne demek olduğunu bilmeyen insanlar var canım..
şöyle düşün sana saygı duyuyorsa herşeyini benimsiyor ve sımsıkı sarılıyorsa sence zaten seni sevmiyormudur ?

Ya benimsin ya kara topragın olaylarını sevmiyorum :D

Şimdi o kişiden kişiye değişiyor güzellik, adam herkese saygı duyuyorsa herkesi seviyordur o zaman . Olmaz öyle bana başka saygı duyacak ama çok çok sevecek .

Tamam kara toprak olaylarını ben sevmiyorum onda hemfikiriz:D

Şimdi o kişiden kişiye değişiyor güzellik, adam herkese saygı duyuyorsa herkesi seviyordur o zaman . Olmaz öyle bana başka saygı duyacak ama çok çok sevecek .

Tamam kara toprak olaylarını ben sevmiyorum onda hemfikiriz:D

Tamam yahu ömrün boyunca seni sevecek ve güven verecek biri çıksın karşına nediyeyim :D
Amin (:

Bana göre Sevmek ;
Dokunurken incinmesin diye korkmaktır. Yok olunduğunda nerdeydin tantanası değilde bişey mi oldu merakıyla sarılmaktır.
Öyle avaz avaz haykırmak değil Sessiz sessiz süzmektir süzerken gözlerinde kendini görmektir.
Zamanın 24 saatini gecesini gündüzünü onunla geçirmek değil ömrünü adayıp buna onu hissetirmek ve güvenmek güvenilmektir.
Başkalarının ihtimalini dahi düşündürmemek , başkaları cesaret etse ona tokat gibi kalbindeki aşkı anlatmaktır.
Sözlerini gözden geçirmek değil anlam anlam , ifade ifade okumaktır.
Duymaktan ziyade hissetmek hissettirmektir. Bir Bakışla anlatılabilir hale gelmek.
Sevmek en çokta ruhunu avcunun içine alıp öpmek bazende kalbine koyup sahip çıkmak..

Seven üzülür,yorulur,yıpranır vs..

Sevilen neden uıpransın ki?

Kıracağım, üzeceğim , ve de vefa vardır bilirsiniz.
Öyle sevilirsiniz ki vefayıda borç bilirsiniz sırf bu yüzden susarsınız.
Çok derin bu mevzu.
Sevildikçe sahip çıkılmak ve hapsedilmek çok yorucu sayın usta (:

Geri