Perde takmak

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu işi seven insan henüz icat edilmedi, kadınların erkeklere yaptırmayı sevdiği iş.
- ütü yapmaktan bile sevimsiz.

Boynunuza belinize zeval gelmesin.:D

Ben perdeleri takarim, utuyu karsi tarafa yikayim :D

ütüden sonra en sinir olduğum iş. annemin beni her yere ulaşabilen bir ev aleti olduğumu düşündüğü zamanlarda çok isyan etmişimdir... jaluzi ve stor perdeler iyi ki var. tak bi kere paslandın orada...

Bizim evde iş bölümü belli, annem ütüler ben takarım off. Nefret ediyorum.

Hiç sevmiyorum.Söylenerek yaptığım iş.

ütüden sonra en sinir olduğum iş. annemin beni her yere ulaşabilen bir ev aleti olduğumu düşündüğü zamanlarda çok isyan etmişimdir... jaluzi ve stor perdeler iyi ki var. tak bi kere paslandın orada...
Ütü ve perde takmak benimde uyuz olduğum iki şey.
Fakat stor perdeleri de yıkamak gibi bir huyum var:emoji_stuck_out_tongue_closed_eyes::D Onları sökmek,takmak normal perdeden daha zor.Icime sinmiyor işte.Eee kendime iş çıkarmaya bayılırım :D

Boyum uzun degil, boyu uzun olan yapsin bunu... yani ben yapmayayim...

Ütü ve perde takmak benimde uyuz olduğum iki şey.
Fakat stor perdeleri de yıkamak gibi bir huyum var:emoji_stuck_out_tongue_closed_eyes::D Onları sökmek,takmak normal perdeden daha zor.Icime sinmiyor işte.Eee kendime iş çıkarmaya bayılırım :D
storlar yine daha az kirleniyo gibi geliyor bana hiç bulaşmam, daha kendim sökmedim hiç :D bi kere üzerime devrildiği için düzeneğiyle birlikte korktum. halıcılar falan yıkıyormuş bu stor perdeleri, artık onlara veririm. ya ama her şey temizlenip sadece perdeler kirli kalınca insanın cidden içine sinmiyor, tam temiz gelmiyor bi de perde temiz olunca tüm evi o koku sardığı için ikna oluyosun o temizlik hissine :D

bizim evde perdeleri genellikle ben yikarim, utulerim, sonra da asarim. ustune azar isitirim 'neden kendini bukadar yoruyorsun' diye. e hadi yardim edin bana diyorum, hepsi aninda kaciyo

1642364224401.png

Ben onlar için basit bir teknik buldum.Yikamasi zor değil.Bir perde ortalama en fazla yarim saatimi alır ki yavaş yaparsam.
Zaten altı ayda ya da yılda bir kez bile yıkanabilir.Çok yıkanırsa dayanıksız olduğu için boşa çıkar.
Yıkamak sorun değil ya.Sadece aynı anda tüm noktaları tutturmak için bayağı güçlü kol kası istiyor :D Tam perdeyi çıkardım derken sırt üstü yere kapaklanmak an meselesi :D ama sonunda işte bu demek güzel his :) Yani zor ama sonuç güzel sevgili @Melodram

Bu konuyu görünce boyumun 1.90 oluşu geldi direkt :emoji_blush:

O iş de ben de :(
Her şeyi ben yapıyorum yaa

o perde oraya takılacak!
perdesiz ev ya satlık, ya da kıralıktır!
o kutsal görevi yerine getirecek birileri her zaman bulunur!

Yine geldi lanet mevsimi, psikolojik olarak etkiliyor insanı. Başladık sökmeye perdeleri ahh ahh.

perdeleri severek takarım, şıkır şıkır sesleri işitmekte hoşuma gider. stor perdenin allah cezasını versin. 5 tane ayak aldım, birazdan sinir stres takmaya uğraşacağım.

Hiç sevmiyorum şu olayı, anneme beni salsın diye zamanında merdiven almıştım.
Ne zaman onu ziyarete gitsem 1-2 günlüğüne “hehh sen gelmişken perde yıkayayım” diyor..
Yıkayıp astıktan sonra beni azad ediyor, teşekkürler anne shhsdj.

Yine perdeler yıkanmaya başladı, evin içinde ölü taklidi yapıyorum..
Ne fayda ama, yine takacağım ahahah. Nefret ediyorum.

Geri