Penisin Boyu Önemli Mi?

Konu sahibi son olarak 1273 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anket acilsin litfen.

Ebat onemlidir. Ama cok uzunda olmasina gerenk yok.

Kimse kendini yormasın , araştırmalara göre Türk erkeğinin sevişme süresi 3 dakika 7 saniyeymiş. Bu boy polemiğine ayıracak vakit yok .

4032b811142410021238149920_700wa_0.gif

Penis penis dediğin nedir ki gülüm, Ben senin için yaşamayı göze almışım...

Kaşıklar manidar, tatlı ve yemek kaşığı :P

çevre uzunluğu daha önemli. ne kadar kalınsa o kadar iç duvrlara sürtünür. doğal olarak kadına ne kadar dolgunluk hissettirirse o kadar zevk aldırır.

ayrica bununla beraber Onu nasıl kullanacağın önemli.. Boyu sadece yeni yetmeler ve cinselliği tatmayan kadınlar ister (cinsellik yaşamak başka tatmak başkadır)

son olarak Araba ferrari olsa motoru tofaş ne anladım o işten tabikide işlevi

"Forumdaki penis uzmanlarını ortaya çıkaran konu" olarak konunun sabitlenmesini talep ediyorum?

bkz: ürolog

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Kanı akışına bırakmak lazım.
Yine sıkışmış bi yerlere..

Seviyesizleşmek istemem; ama aklıma küçük emrah'in bir filmindeki dillere pelesenk olmuş o meşhur repliği getirmiştir üstteki insan evladının iletisi. O yüzden geyik yapacağız derken sakata geleceğimiz yorumlar yapmayalım bence o kemçük ağızlarımız ile.

Ne demek lan yiyen biri? Hani üstüme aldığım için filan değil. sanal da olsa karının kızın eşinin bacının olduğu bir ortam lan burası. Duyar filan kasmak gibi bir niyetim de yok, başlarım duyarına. Ama seviyenin de ince bi çizgisi olmalı. Espri yapacağım derken bokunu çıkarmamak lazım bence.

beyler sorunun muhattapı biz değiliz , ama en çok biz yazıyoruz , bu nasıl bir hırs

yazarken senin uzun yazıyı görmedim , hırs cümlesini bende dahil herkes için yazdım o kısmı yanlış anlama
Sorunun muhatabı biz değiliz de muhatap edilen tövbe tövbe asgjkhfsfhj yani bence o yüzden hırs ediyoruz.

Devam
Silnmiş buraya ek yapim.

++Bu konuda deneyimi olmuş yaşamış geçirmiş insalara sormalı merak ediliyorsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri