Penisi 3 kg

Konu sahibi son olarak 661 gün önce görüldü
penisi_3_kg_h2649_690c3.JPG

Berlin'de yaşayan 45 yaşındaki Micha Stunz, kendisini daha iyi hissettirdiği için penisine silikon enjekte ettirtti...

Kadınların göğüslerini büyütmesi gibi bunun da çok normal bir şey olduğunu söyleyen Stunz Vice.com adlı internet sitesine verdiği röportajda, penis büyütmenin seks hayatını imkansızlaştırdığını fakat artık yatakta daha yaratıcı olduğunu dile getirdi...

Kadınların onun sadece erkekliğiyle ilgilendiğini de söyleyen Stunz kendine kıyafet bulmakta da zorlanıyor. Dışarı çıkarken genellikle bol kıyafetler giymeyi tercih ettiğini belirten genç adamın penisi yaklaşık olarak 3 kilo 180 gram.
Kaynak:ilginchaberler​

Hey Allah'ım nasıl bir haberdir bu diye merak ettim girdim.Bir hastalıktır diye düşündüm meğer keyifmiş. Daha neler göreceğiz merak ediyorum

Gramını bile yazmışlar kim nasıl tartmış ki? Güleceğim tutmayın beni:D

ya bunun ölçme birimi cm değil mi? nasıl kilo ile ölçersiniz? elim ayağım boşaldı,kendi şeyime küfür edip duruyorum.öz güveni sarsıldı yavrucağın

adam sılıkonlamıs ya ne var goguse yapıolar onada yapms xd ondan kg ıle olculmus climax :haha:

ya bunun ölçme birimi cm değil mi? nasıl kilo ile ölçersiniz? elim ayağım boşaldı,kendi şeyime küfür edip duruyorum.öz güveni sarsıldı yavrucağın

Penis boyundan ziyade aşağıya doğru dayamislar silikonu sanırım :oy:

Kadın için korkunç bir karşılaşma olur diye düşünüyorum :D

penis büyütmenin seks hayatını imkansızlaştırdığını fakat artık yatakta daha yaratıcı olduğunu dile getirdi..

bi de böyle demiş.e o zaman ne b.k yemeye büyüttün beyinsiz demezler mi insana..
derler işte.özentilikte sınır yok demek ki :T:

daha yaratıcı derken ne mesela? kucağına alıp başını mı okşuyo ne yani?

göğüsleri ile kola kutusu ezen bi kadın haberi vardı buda ezecek birşeyler bulur artık.

Geri