Penis Rengi Neden Vücut Renginden Farklı?

• Kullanıcı Aleyna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 1282 gün önce görüldü
Cinsel organlarımızın ve meme uçlarımızın rengi neden vücudumuzun geri kalanından farklı?

how-to-pick-out-fresh-fruits-and-vegetables-e1406210445147.jpg

Dermatologlar Dr. Cameron Rokhsar ve Dr. Lindsey Bordone bu sorunun cevabını verdiler.

Görünen o ki, bu durum tamamen seks hormonlarımızla ilgili. Vücudumuzda bulunan testosteron ve östrojen gibi hormonların seviyesi melanin içeren hücreleri düzenlemekten sorumlu. Bu hücreler cilt rengimizi belirleyen melanini salgılayan hücreler. Melanin üretimi ergenliğe girince artıyor bu yüzden de bu bölgeler yaş büyüyünce koyulaşıyor.

"Hormonlar melanin hücrelerinin melanin pigmenti salgılama şeklini düzenler. Bu yüzden de bu bölgelerdeki cilt rengi daha koyu olur.

Kızların küçükken meme uçları açık renklidir. Büyüdükçe salgılanan hormonlar nedeniyle meme uçlarının rengi koyulaşır. Bu durum erkeklerde de aynı şekilde gerçekleşir."

Bu aynı zamanda küçükken açık saç rengine sahip olan birçok çocuğun büyünce saç renginin koyulaşmasının da nedeni.

Dr. Bordone'a göre cinsel bölgelerin koyu renk olması normal bir özellik, ancak sıradışı bir renk değişimi diyabet gibi sağlık sorunlarının habercisi olabilir: "Şekeriniz çok yüksekse ve diyabet oluşumu başlıyorsa cildinizin belirli bölgeleri koyulaşabilir".

Yani koyu olmasında büyük ihtimalle korkulacak bir şey yok ama eğer şüphe duyuyorsanız bir doktora başvurmanızda fayda var.

Benim asıl merak ettiğim bu zamana kadar böyle açıklamalar, araştırmalar yapılmamış. Neden böyle konuların üstüne son 10 yıldır düşülmeye başlandı? Konuyu açan arkadaş için demiyorum ama bana çok garip geliyor. Yani yok o neden rengi farklı öbürü neden küçük öbürü neden dar diğeri neden geniş ne bu yani? Çok mu önemli bişey sanki. Hayır hastalık filan olur anlarım, neden kırmızıya dönüştü denilse rahatsızlık belirtisi ise anlatılır da boş beleş araştırmalar bunlar. Bilim Dünyasını boş beleş konularla oyalıyorlar işte.

[sıze="3"]benim asıl merak ettiğim bu zamana kadar böyle açıklamalar, araştırmalar yapılmamış. Neden böyle konuların üstüne son 10 yıldır düşülmeye başlandı? Konuyu açan arkadaş için demiyorum ama bana çok garip geliyor. Yani yok o neden rengi farklı öbürü neden küçük öbürü neden dar diğeri neden geniş ne bu yani? çok mu önemli bişey sanki. Hayır hastalık filan olur anlarım, neden kırmızıya dönüştü denilse rahatsızlık belirtisi ise anlatılır da boş beleş araştırmalar bunlar. Bilim dünyasını boş beleş konularla oyalıyorlar işte.[/sıze]

wtf ?

Meme uçunun koyulasmasinin hamilelik ile de ilgisi var.
Her insan da aynı değil üstelik.
Penis hakkında bi bilgim yok ama :D

Çokta şart değil anlaman.

olaya bu noktadan bakarsak şart olup olmadığına siz karar veremezsiniz bence.
Tamam size göre saçma bir araştırma haber olabilir . Bu yeni bir araştırma değil size yeni sunulmuş sadece..
Bu deri ve cilt adına yapılan gayet normal bir araştırma en azından araştırmayı yapan insanlar için normal.
Ama bizim gibi sıradan kişiler için hemen akıllara baska şeyler gelmesi çok normal.
Vücudu ve yaşadığı dünyayı tanımayan insan olur mu?

olaya bu noktadan bakarsak şart olup olmadığına siz karar veremezsiniz bence.
Tamam size göre saçma bir araştırma haber olabilir . Bu yeni bir araştırma değil size yeni sunulmuş sadece..
Bu deri ve cilt adına yapılan gayet normal bir araştırma en azından araştırmayı yapan insanlar için normal.
Ama bizim gibi sıradan kişiler için hemen akıllara baska şeyler gelmesi çok normal.
Vücudu ve yaşadığı dünyayı tanımayan insan olur mu?

Dediğin gibi bana göre saçma, bu yüzden kendi profilimden mesaj yazdım. Boş beleş konular, ve bana göre.

İyi forumlar.

Çokta şart değil anlaman.

anlamadım demedim ama teşekkür ederim son 10 yıldır sizde hiç değişmediniz , ki bilim ilerlediği halde bilim adamları adına ben özürdilerim abi k.bkma bilgilendirdikleri için valla

Benim asıl merak ettiğim bu zamana kadar böyle açıklamalar, araştırmalar yapılmamış. Neden böyle konuların üstüne son 10 yıldır düşülmeye başlandı? Konuyu açan arkadaş için demiyorum ama bana çok garip geliyor. Yani yok o neden rengi farklı öbürü neden küçük öbürü neden dar diğeri neden geniş ne bu yani? Çok mu önemli bişey sanki. Hayır hastalık filan olur anlarım, neden kırmızıya dönüştü denilse rahatsızlık belirtisi ise anlatılır da boş beleş araştırmalar bunlar. Bilim Dünyasını boş beleş konularla oyalıyorlar işte.

Yaş kaç ?

spermin tadı ile ilgili araştırma vardı bu onun yanında gayet normal bir araştırma

Penis renginin araştırılmasını saçma bulmak ile yaşımın ne alakası var?

tamam kardeş işine bak sen.

aaa 1 dakka ya sen şu Jesse James nickini kullanan arkadaş değilmisin :D hani hep kavga eden herkezle

Geri