Pendikspor - Beşiktaş ( 4 - 0 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos farklı yenilgi sonrası konuştu: Sorumluluk benim

Pendikspor maçının ardından konuşan Santos'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Pendikspor'u tebrik ediyorum. Sorumluluğun benim olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Bu maça iyi bir şekilde geldik ama istediklerimiz olmadı. Başımızı dik tutmalıyız çünkü salı günü çok önemli bir maçımız var. Başımızı eğmeden devam etmek zorundayız.

En az 5-6 fırsat da bulduk ama topu kaleye sokamadık. Demir Ege'yi sarı kartı olduğu için oyundan çıkardım. İkinci yarıda birlikte hareket etmemiz gerektiğini biliyorduk ama yapamadık. Sonuç ortada. Oyuncularla konuşacağım. Bu maçı kötü oynadığımızı bileceğiz."

Kaynak

Elinde çöpler ordusu var sen gidip teknik direktör alıyorsun

@Lefty üzüldün mü

Iyi ki böyle yeğenlerim varr halasının balı kotu günde bile ...
Ömur gedik & murat başaran dinliyoruz akıllı olsunlar diyince o parmak kalkıyor akıllı olun yoksa Aras beyi üye yaparım:)
Ekli dosyayı görüntüle 91467
Belinay akşamın hırsını bugün telefondaki bi maç oyununda PendikSpor'u 11-1 yenerek atmaya çalışıyor Yosun :D sende öyle yap çık bu konudan psikolojiyi bozmadan :D

bu sonuç şaka mı….
üzücü..
bu ara maçları takip edemiyorum, çok şey kaçırıyorum galiba….

Geçen Cimbom’un beraberliğine sevinen Fenerin çakma kankisi Beşiktaş 4 bir yandan hezimette uğradı..

biraz nostalji meşhur fb'ye yaşatılan pendik faciası tam bir fazia

1705836918094.jpeg

habere bak
cezaevinden kacirilmayi anlarim da
cezaevine kacirilmak nasil bir sey ya ckzmcmxxknd

habere bak
cezaevinden kacirilmayi anlarim da
cezaevine kacirilmak nasil bir sey ya ckzmcmxxknd
evet benim de dikkatimi çekmişti yazar burada daha sonradan kolaylıkla firar edebileceği bir cezaevine kaçırıldığından bahsediyor olabilir : D

Geri