Pembe yeni gelin evi

Konu sahibi son olarak 2993 gün önce görüldü
Yildim bu evler yüzünden. Evlilik hazırlığı yaparken hali perde bilumum mutfak eşyası koltuk takımları ne buldularsa pembe yapan Yurdum gelini yüzünden üreticinin arz talep anlayisi sayesinde her yerde pembe eşyalar satılıyor.
Bu işlere bulasmayanlar sadece dalga gecmekle meşgul ama ülkenin kanayan yarası bu bence. Varakli yatak odaları pembe yatak başlıkları koltuk takımları ile dolu ortalık. ulkenin neredeyse yarısı pamuk sekeri gibi evlerde yaşıyor :/

Nedir bu pembe merakı anlamış değilim instagrami bir açıyorum tüm evler pembe. Yazıklar olsun.

Bu pembe takintisi nedir henüz çözemedim. Heryer pembe ama heryer
Daha şirin görünsün diye mi evi? yani tamam görünsün de
ne bileyim ben o pembe koltuklar da bıyıklı bir kocayi otururken hayal edemiyorum.
Bunlarin eşleri isyan etmiyor mu ya

Fazla detayli fazla renkli yerler daraltir beni. Gri iyidir ya cok seyapmayin .p

Öyle demeyin ben onun Kadar ferahlatıcı rahat ortam renkleri görmedim ayrıca bende pembe baharatlık alcaktım dükkanda kalmamış.. hep farklı renkler vardı reyon görevlisi de aynını söyledi herkes pembe alıyo [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cocugun yetistirilmesiyle alakali. Malesef kiz pembe giyer, erkek mavi diye diye diger tum renkleri yok ettik dunyadaki. Kadin da disiligini ancak pembeyle donatarak gosterebildigini dusunuyor olmali. Insanlarin esteyik anlayislari bile kucucuk yaslarda olusmaya basliyor, o yuzden dikkatli davranmak gerek bu konularda

Siyah aşığı birinin siyahla döşediği evine komşu teyzelerinin ziyarete geldiğini hayal edin.

Bakın beni bu insanlar delirtiyor. Size biraz Hitler'den bahsedeyim. Kendisi üstün Alman ırkı oluşturmak adına bir takım çalışmalar yapmıştır. Bunlardan kimi genetik, kimi ise soykırım çalışmalarıdır. Özel tasarladığı devasa boyutlarda gizli labaratuvarlarda yeşil ve mavi gözlü nice insanları çiftleştirmiş, kıyım yaptığı insanlar ise tamamen siyah ve kahverengi gözlülerden oluşmuştu.

Kötü bir örnek olsa da benzer metodu pembeseverlere uygulamak istiyorum. Özel labaratuvarlarda pembe takıntısı olmayan insanlara tasarım dersleri verip üstün ırk oluşturacağım. Pembe sevenleri ise geberticiyim.

Yalniz Crop bu ciddi anlamda cok rahatsiz edici bir ornek. Bu gibi konularda saka yapilmamasi taraftariyim.

Öyle demeyin ben onun Kadar ferahlatıcı rahat ortam renkleri görmedim ayrıca bende pembe baharatlık alcaktım dükkanda kalmamış.. hep farklı renkler vardı reyon görevlisi de aynını söyledi herkes pembe alıyo [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elektrikli süpürgesi de pembiş mi?

pembe gönlüm sende
hiç pembe renkli bir eşyam yok şu an onu farkettim

skjhskjh yazik o adama.
Dusunsene adam kelli felli, maco kisilikli bir adam..
Pembe koltukta oturup, pembeli yatak odasinda yatip,
pembeli banyosunda duş alip, pembe sunumlarla zehirlenen
bir adam dusunur musunuz yaaa???
Gunah ya.

Cocukluklarini doya doya yasayamamis, barbili evleri barbili kamp arabalari olmamis, bunlar yillar icinde iclerine dert olmus,cocuklugunu yasamadan genc kizliga gectikleri icun pembeye merak saldiklarini dusunuyorum. Cocuklugumuzda oynayamadik bari evlenince oynayalim, hayata toz pembe bakan, kocasinin kazandigi paralari icus bucuse yatiran hanim kizlar toplulugu…

i'm a barbie girl in a barbie world sarkisi onlar icin yazilmis...

O pembe evlerde kıllı mıllı adamlar sandalyeye oturan kurabiye yiyor. Ajdnsj

pembe odada
sevişemem
şekerlik gibi ne öyle

her kadinin icinde pembe tutulu bir "Carrie Bradshaw" vardir

Geri