Pelin Öztekin Nasıl Zayıfladı? Pelin Öztekin Diyeti

Konu sahibi son olarak 572 gün önce görüldü

Bkm Mutfak ile ünlenen ve kiloları ile kendisini sevdiren Pelin Öztekin artık zayıf bir bayan. Uzun zamandır fazla kilolarından dolayı sorunlar yaşayan ve en büyük hayalinin zayıf bir bayan olmak istediğini söyleyen Pelin Öztekin instagram da paylaşığı resim ile hayranlarının da merakını uyandırdı.
Pelin Öztekin yaptığı spor ve sağlıklı diyet ile bu kiloları kolay bir şekilde verdiği anlatırken diyeti hakkında daha fazla bilgiyi bu hafta içerisinde bütün sevenleri ile paylaşacağını söyledi. Kiloları ile güzel görünen Pelin aslında kilo vermeyi fazla istemiyor ama yaşadığı bazı sıkıntılar artık güzel bir diyet yapmanın ve bu kiloları vermenın doğru olacağını düşünerek diyet programı ile fazla kilolarındna kurtuldu.

Pelin-Oztekin.jpg

KaraBiber taammı :D diyrdu ne kadar zayıflamış :D

Diyetle vermemiş bu kiloları; ameliyat olmuş. Ondan sonra yapmıştır diyeti. Diyetle veremedim, ameliyat oldum yazıyordu Posta gazetesinde.

Yaklasık 1 ay once bu ablayı kadıköyde görmustum hala eskı halındeydı dıyet hıkaye
amelıyat olmus

Midelerini aldırıyorlar tanıdıgım biriside aynı sekilde zayıfladı ameliyata girdiginde 145 kiloydu 4 ay oldu şimdi 97 kilo ve halada vermeye devam ediyor.

bu kdr kilolu olanlar diyetle biraz zor zayflar midelerinin yarisini aldirip zayfliyorlar ama oda cozum degil dikkat etmek gerekiyor

bu kdr kilolu olanlar diyetle biraz zor zayflar midelerinin yarisini aldirip zayfliyorlar ama oda cozum degil dikkat etmek gerekiyor

Aynen öyle istediklerini yiyip içemiyorlar azcık fazla yeseler ağrısıda fazla oluyor en mantıklısı kontrollü zayıflama

Geri