Peki ya siz, nicin sevdiniz?

Konu sahibi son olarak 3541 gün önce görüldü
Insan icindeki sevgiyi disa yansitma gereksinimiyle donenip dururken kendini en cok da siire vurur:
“Kuslar toplanmislar gocuyorlar // Keske yalniz bunun icin sevseydim seni”

(Cemal Süreya)

Siz nicin sevdiniz?

Ben, bir neden için sevmem. Kafa yapısı bana uyanı, beni sallamayanı severim. Onun ilgisini çekmesem bile, arkadaşı olmasam bile bana farketmez. İçimdeki sevgi küçülmez yani. Öyle işte. Değişikmiş

Gözünün üstünde kası var diye. (:

Bilmem bi neden olduğu için sevmedim

Niçin'i kullanmayı sevmem ..
Ben Neden severim :)

Kadıköy - Eminönü vapuruna binmiştik, midem bulandı dedi. (İlk kez binmişti)
Cebimden naneli şeker çıkarıp verdim, reddetmeden aldı.
Bunun için sevdim.

Bir gün o sert görüntüsünün altında, kahkahalar atabilen bir çocuk yakaladım.
Benimle iyi gülüyordu, bu yüzden sevdim.

Çok sevilesi göründü sevmeyip de ne yapsaydım (çok genel bi yorum kimseye ithaf etmiyorum lkdflkfd)

Dahacok kacmani anlamıi,yok, gerci saklayacak bir sey de yok. ben gercek sevgiyle tanismadim aslinda eger asik masuk dusuncesinden fikrinden hareket edeceksek. Ama gercek sevgiyle tanistigini dusunen, sevdigini sanan, sevgiden bir haber olan insanlara baktikca anladim ki; yasadigim su hayatta gercek sevgi ne siirlerdekine ne de romanlardakine benziyor. cevremdeki herkes, o romanlarin birer kotu karakteri gibi.
Sarkida dedigi gibi " birakma beni insanlar kotu... "

Iki kere gercek anlamdan sevdim ben evet tam iki
bir ilk birde su an yuregimde mevcut olan. birinciyi niye sevdim cok dusundum
bencilligimden sevdim cok sevdim ama tamamen bencilligimden sevmistim belkide ondan olmadi, ilk defa bir erkegin gozu gozume degmisti, ilk defa kaybolmustum gozlerinde
cok basit degilmiya gozleri demek.. Ama oyle gozleri iste bencilligime tavan yapan gozleri
Ikinci dusunuyorum ama hakkaten bencillik vs bulamiyorum, diyorum "lan harbi seviyormuyum yoksa"
Dusundum gulusu desem suratsizin teki, gozleri desen oda degil
sordum bi bakalim niye sevdi herkes diye sorugulayayim bi diye
Arkadas sevdik iste be otesi berisi yok, gonlumuze en guzel o degdi..

bir omur boyu tek kalp olarak yaslanalim diye.

"Sende neyi sevdiğimi bulmaya Çalışıyordum.."

Insanoglu yapiyo iste oyle edepsizlikler .d

Geri