Peker’in Kızları.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bir devrime sebep olan bu kızların heykeli dikilmeli.onlar için hem kendini hemde etrafını yaktı,kimse evlenmez daha bunlarla,ufak bir yanlışta damadı yakar valla..
2DD078AB-7356-4BAE-98AF-5BA01E19780F.jpeg

suç örgütü lideri neyse de pislik nedir abi. babalarına pislik demeyecektiniz.

Sarı olanı Alman çocuklarını andırıyor

Çok çocuğu da babasız bırakmış biridir ne ironiktir ki. Tam yabaniden beklenecek solperen konusu **Spam/Adversiting** harbiden

Buniko bir ara sizin için miting yapıyordu,o zamanda aklına yaptıkları geliyormuydu ahh kandırıldık,dış güçler ajan olmuş fetö arkasında deyip geçin adam sizi yakacak

Oğlunun gözüne çatal fırlatmış kız kardeşini yanlışlıkla ağlattı diye babalığı kızlarımda anladım diyo psikopat bir abimiz kendileri..

Çoğu erkek kız sahibi olunca başka kadınların,kızların değerini kavrıyor.çünkü erkek dünyasını iyi bildikleri için nasıl suistimal edileceğinin korkusunu taşır..

bende kızlarım icin başkalarının çocuklarını oldurmekten cekinmezdim

ilginçtir mafyatik işlerle uğraşanlar için kız çocukları farklı oluyor gerçekten..... hatta filmlerde bile olur ya mafya liderinin kızı babişkoooo diye odaya girer makas alır babasından falan...... pekerde bunu net görmüş oldum..... :emoji_thinking:

geçen çok öfkelendim yaptım
sonrası için
neden yaptığımı ben de bilmiyorum
diyordu
bugün yine aileye dönmüş
arada gelgitler oluyor

Geri