Pek Saygı Değer Site Sakinlerini Varlığımdan Haberdar Etmek İsterim :D

Konu sahibi son olarak 4907 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam millet

ben Emre, forum siteleriyle geçen bir çocukluğum var diyebilirim
zamanla sosyal medya zımbırtıları akımı falan derken pek bi aram kalmamıştı forum siteleriyle

ama sosyal medya denen zımbırtılar o kadar saçma ve samiyetsiz gelmeye başladı ki anlatamam

forumlardaki samimi ortamları özleyip zamanında aktif olduğum sitelere baktım ama çoğuna yıllardır uğrayan olmamış nerdeyse

yenilik arayışıyla yüce gugıl amcaya forum sitesileri yazmak suretiyle buraya denk geldim, bi uğrayım dedim

umarım güzel sohbetler ve paylaşımlarla uzun süre buralarda olurum
:)

ayrı ayrı uğraşmayım; komplenize teşekkürler :D
hoşbuldum :D

hoş geldiniz iyi forumlar

teşekkürler

beğen butonun yerini keşfettim iyi oldu :D

bu kadar uzun tanışma başlığı görmemiştim :zuha: aramıza hoşgeldin dostum zati alinizin gelişlerinden forumbahane ailesi pek müşerref olmuştur bilmukabele efendim :D

Hoşgeldiniz keyifli forumlar :)

Hoş geldin Emre, keyifli forumlar. :cici:

bu kadar uzun tanışma başlığı görmemiştim :zuha: aramıza hoşgeldin dostum zati alinizin gelişlerinden forumbahane ailesi pek müşerref olmuştur bilmukabele efendim :D

huyum kurusun ki kısa cümlelerle kendimi ifade edebilecek kadar ilerleyemedim edebiyatta :D
bodoslama dediğim yöntem mevcut bende; aklımdan geçen hiç bi şeyi değiştirmem yansıtırken :D

hoşbuldum :D:D

huyum kurusun ki kısa cümlelerle kendimi ifade edebilecek kadar ilerleyemedim edebiyatta :D
bodoslama dediğim yöntem mevcut bende; aklımdan geçen hiç bi şeyi değiştirmem yansıtırken :D

hoşbuldum :D:D

zaten bende pek fazla bildiğimden değil annem ve babam bu dilde konuştuklarından ister istemez bazı kelimeleri biliyoruz :D

zaten bende pek fazla bildiğimden değil annem ve babam bu dilde konuştuklarından ister istemez bazı kelimeleri biliyoruz :D

ben ailemin dilini çözemedim zaten daha; sanırım bi terslik var bizde
babam beni, ben babamı anlayamıyoruz bi türlü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri