Pedofili Hastalığı Hakkında Bilinmesi Gereken Korkunç Gerçekler

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü
Anlaşıldı...
Bu forumda bilimsel hiçbir konu tartışılamaz çünkü aşırı ön yargı var ve tarafsızlık hiç yok ayrıca komplo teorisi sevdalısı da oldukça fazla.
Bela okumak niye arkadaşlar? Bu nasıl tartışma ortamı böyle?
Yemişim bilimi ya her haltı bilime dayayarak normalleştirme adı altında herşeyi kabullenmemizi beklemek çok saçma. Şu konu Hım evet olabilir denilecek bir konu mu ya Allah aşkına

Değişim gelişim anlıyorum da bu kadar hissiz tepkisiz ve sorgulamama halini de anlamıyorum. Pedofili dediğin şey masum bir çocugun/ çocukların bütün yaşamını mahfetmek. Ne yani bunu normal mi karşılayalım bunun tartışılır bir yanımı var

Yemişim bilimi ya her haltı bilime dayayarak normalleştirme adı altında herşeyi kabullenmemizi beklemek çok saçma. Şu konu Hım evet olabilir denilecek bir konu mu ya Allah aşkına

Niye olmasın?
Bilimsel gerçeklere ulaşıp tedavi etme çabası ne zamandan beri normalleştirme sayılıyor?
Senin sunduğun çözüm ne? Lanet okumak mı? Kime faydası var bunun? Yeni vakaları önleyecek mi?

Bu forumda insanları görüşleri için hedef almak moda oldu, bırakın da herkes düşündüğünü yazabilsin ve varsa görüşünüz medenice karşı çıkın, saldırarak ve hakaret ederek değil.

Niye olmasın?
Bilimsel gerçeklere ulaşıp tedavi etme çabası ne zamandan beri normalleştirme sayılıyor?
Senin sunduğun çözüm ne? Lanet okumak mı? Kime faydası var bunun? Yeni vakaları önleyecek mi?

Bu forumda insanları görüşleri için hedef almak moda oldu, bırakın da herkes düşündüğünü yazabilsin ve varsa görüşünüz medenice karşı çıkın, saldırarak ve hakaret ederek değil.
Ya öyle bişey yok yok yok öyle bişey yok böyle makaleler yazıp a bu hastalıkmış deyip algı yaratılıyor sen neden bu kadar herşeye açık ve kabullenir bir vaziyettesin ya.?

Senin görüşün pedofiliyi anlamak ve destek çıkmak ise yazıklar olsun sana ozaman.

Normalleştirmenin ne olduğunu öğrenin önce...

Tedavi yolu aramak neden normalleştirme olsun ki? Varsa tedavisi tespit edip yeni vakaları önlemek amaçlanıyor.

Son düzenleme:
Senin görüşün pedofiliyi anlamak ve destek çıkmak ise yazıklar olsun sana ozaman.
Haddini aşma ve insanları yazmadıkları, düşünmedikleri ile bir daha itham etmeye de kalkma!

Daha yeni bir çocuk 3 yaşında bir çocuk babası dedesi sanılan bir itin yüzünden tecavüz edilerek öldürüldü. Şimdi ben bunun neresini anlayım ya neresini!

Pedolfili bir hastalık değildir sapık bir zihniyettir. Ben bir psikolog olsam böyle bir kişiyi tedavi etmem gebersin.

Peki sen şuan neyi savunuyorsun?
Tedavisi varsa araştırılsın diyorum ve yukarıda ekledim linki.

Sen bunu nasıl normalleştirme kabul edip de bana iftira atabilirsin ki? Bu yaptığın çok çirkin bir hareket ve uzatmaya gerek yok, ne haliniz varsa görün.

Tedaviye evet anla öğren .şu gerçek ki bilim adamları 1960 70 öncesi eşcinselliği hastalık kabul ediyordu . Sonra dolar mi yedirdiler altin mi mark yada euro mu .birden hastalık olmaktan çıkardılar . Bu sözde bilim adamları pedofiliyi de hastalık olmaktan çıkarıp ., cinsel bir tercih kabul edip meşru hale getirecekler .dünya oraya doğru gidiyor

• Beğen
Tepkiler: ne
Tedavisi varsa araştırılsın diyorum ve yukarıda ekledim linki.

Sen bunu nasıl normalleştirme kabul edip de bana iftira atabilirsin ki? Bu yaptığın çok çirkin bir hareket ve uzatmaya gerek yok, ne haliniz varsa görün.
Ne iftirası ya bir çocugun hayatı bittikten sonra ben onu neden iyileştireyim sen iyimisin ya?

Ne iftirası ya bir çocugun hayatı bittikten sonra ben onu neden iyileştireyim sen iyimisin ya?

Sen okuduğunu anlamıyor musun?
Yeni vakalar oluşmadan yani kimse zarar görmeden hastalık ise tespit edilip tedavi edilsin diyorum çünkü çocukluktan da başlayabiliyor bu durum.

Sen okuduğunu anlamıyor musun?
Yeni vakalar oluşmadan yani kimse zarar görmeden hastalık ise tespit edilip tedavi edilsin diyorum çünkü çocukluktan da başlayabiliyor bu durum.
Çogu şeyin tedavisi var ama sen bu makalede ki mevzuyu anlamamışsın. Burda bu Bi hastalık algısı yaratarak daha çok vakanın oluşmasına sebebiyet sağlıyor sağlayacak. Lgbt de oldugu gibi gerçekten eğilimi olanlar ve tercih edenler karıştı sonradan lgbt de neden? Çünkü normalleştirildi. Şuan para kazanmak için tercih konusu haline geldi. Eğer bunun tedavisi öne sürülür ise yapıp yapıp ben hastayım diyecek ve belki rapor alıp hapis bile yatmayacak!

Çogu şeyin tedavisi var ama sen bu makalede ki mevzuyu anlamamışsın. Burda bu Bi hastalık algısı yaratarak daha çok vakanın oluşmasına sebebiyet sağlıyor sağlayacak. Lgbt de oldugu gibi gerçekten eğilimi olanlar ve tercih edenler karıştı sonradan lgbt de neden? Çünkü normalleştirildi. Şuan para kazanmak için tercih konusu haline geldi. Eğer bunun tedavisi öne sürülür ise yapıp yapıp ben hastayım diyecek ve belki rapor alıp hapis bile yatmayacak!

Hapis yatsa ne olur? O çocuğun hayatını geri verebilecek misin? Biz burada çözüm arıyoruz, intikam değil.
Ortada baştan önlenebilecek bir durum varsa tespit edilsin de başka çocukların canı yanmasın diyoruz.
Ne alaka eşcinsellik ile bu durum? Yahu cinsel sapkınlık ile eşcinsel olmak aynı şey mi?

Uyuyorum ben ya yoksa çok sevdiğim Lefty kıracağım.

Hastalık olduğu yönünde araştırmalar var ayrıca hastalık değilse, ileri yaşta aniden ortaya çıkan bu tip eğilimleri nasıl açıklayacaklar?

Beyinde bir değişim yaşanıyor ve sağlıklı insan beyninin işleyişi ile aynı özellikleri göstermiyor. Yapılan araştırmalarda, pedofili kişilerin beyninin frontal-santral bölgelerinde anormallik, gri madde hacminde küçülme gözlenmiş ve bu durum nasıl olur da göz ardı edilebilir ki?

Pedofilinin bir hastalık olup olmadığının netleşmesi, yeni oluşacak vakaları önlemek adına çok önemli bir adımdır. Cinsel bozukluk kabul edilen bu tip durumların, nörobiyolojisini araştırmak ve anlamak gerekiyor yoksa hapse atsan ne olacak ki? Yeni vakalara çözüm olmaz çünkü ortada kontrolsüz davranışlar sergileyen insanlar var, bu durumu aşacak tedavi yöntemi bulmak gerekiyor.

Brain response to visual sexual stimuli in homosexual pedophiles

doğuştan pedofili eğilimi olan hiç kimse yeryüzüne gelmemiştir demek bence saçma olacaktır.hastalık demek açıkçası işimize geliyor. ya tedavi edebilecegine inanacaksin ya da topu özgür iradeye atıp bu insanların bilerek sapıklık yaptığını iddia edeceksin.Böylece mesele kafanda cözümlenmis olacak.

bence asil soru su : pedofiliyle ismi zikredilen insanların yüzde kaçının buna dair baskın bir eğilimi var,yüzde kaçı yaşanmisliklardan dolayı bu hâle gelmiş?

cevabı belirsiz olacak ikinci soru. yoksa hepsi hastadır doğuştan bu tur eğilime sahip insan yoktur demek bence mümkün değil...

ayrıca @Lefty herkesin fikrinin bir önemi yok, herkesi muhattap almak zorunda değilsin, lütfen

Eşcinselliği eyleme geçirmek sapkınlık ._ eşcinsel duyguların olabilir _ kendi halinde takilirsin evlenmek sevgili edinme aşamasına geçirmek sapkınlık

Geri