Pc'den Foruma Neden Giremiyorum?

Konu sahibi son olarak 4275 gün önce görüldü
Cok zaman pc-den forumu ne opera ne de google chrome acmiyor bende... Su andada oldugu gibi telefondan katiliyorum.
Cepten mumkun ama pcden forumu acmiyor.
Nedenini bilen varmi, nasil duzelte bilirim bunu?

EmRe cevap verir misin :) Mep olsa cevap verirdi bunlara :) Kimse cevap vermiyor artık..

Cok zaman pc-den forumu ne opera ne de google chrome acmiyor bende... Su andada oldugu gibi telefondan katiliyorum.
Cepten mumkun ama pcden forumu acmiyor.
Nedenini bilen varmi, nasil duzelte bilirim bunu?

Yurt disinda oldugunuz icin dns ile alakali olabilir ama emin degilim

forumbahane.net şeklinde giriş yapılmaya çalıştığı zaman girmiyor olabilir

onceleri forumda sorun oldugunu dusunoyordum.. Ama sonradan cepten denedim oldu.
Cogu zaman oluyor bende bu su andada aynen.
Aradan kaldirila bilecek br sorunmu bilmek isterdim...

Datacenter ve web sunucumuz Türkiye Clouds sunucularda barınmaktadır. bu Bulut teknolojisi Türk dnslerde çok hızlı olmakla beraber. yurt dışından cogu durumda dns hatası vermekte. Ben yinede sorunu teknikerlere bildirip cözmek için uğraşacağım. ilgi ve alakanız için teşekkürler..

Datacenter ve web sunucumuz Türkiye Clouds sunucularda barınmaktadır. bu Bulut teknolojisi Türk dnslerde çok hızlı olmakla beraber. yurt dışından cogu durumda dns hatası vermekte. Ben yinede sorunu teknikerlere bildirip cözmek için uğraşacağım. ilgi ve alakanız için teşekkürler..

Bunun Tam tersini düşünecek Olursak Biz yurtdışı sunucusuna baglanamıyor olurduk , bunun sunucu ile illaki bir alakası vardır fakat adresi yazdıgında acmama sebebınıde bilmek gerekir ki şu kısımda var , telefondan girebiliyorsa illaki web'tende girebilmekte olması gerekmektedir .. Şahsi görüşüm teamviewer ile baglanıp sorunu yerinde ögrenmek olucaktır .. İyi Aksamlar ..

Şimdilik düzelmiş durumda ama şimdilik.
ilginiz için teşekkürler.

Geri