PC kasıyor ne yapmalıyım ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
Bilgisayarım cok kasıyor cok fazla programda kullanmıyorum sebebi nedir ? yada ne yapmam gerek ?

Öncelikle PC'de virüs olup olmadığından emin olmalısın ki sana şu programları önerebilirim: HitmanPro&Panda13..İkisi çok muhteşem programlar ve işe yarıyor..
Daha sonra bakıcaksın virüs varmı yok mu varsa silicek yoksa Disk Birleştiricisiden parçalanmış dosyaları birleştiriceksin ki bu parçalanmış dosyalar PC yi tabiri caiz ise yorar..
Son olarak ta sisteminde eksiklik veya hata olabilir eksiği bulup yükseltmen gerek..
Kolay Gelsin :hi:

Dostum bende avast antivirüsün son sürümü var sence avast mı daha iyidir senin dediğin mi ?

sistemin iyi bir sey ise,kaspersky kullan muhakkak dude,fena bir sey ama sistemin kotu ise kaspersky cok pis kasar,avira kullan,sistemine gore bu 2 anti virusu onereyim sana ben

yok,gezginler'deki programin ta kendisi,rapidshare'deki ise o programi full yapmak icin gerekli olan crack dosyasi

Virüs programı kullanmıyalı uzun zaman oluyor :D Gerek duymuyorum pek :D En son MKS kullandım fakat, yıllık sürümü bitince gerek duymadım artık tekrar almaya gerek kalmadı. Eğer iş güç vs.vs. kullanıyorsanız MKS derim ;) orjinal tabikide

msconfig'den arka planda çalışan dosyalara bak. ismini bilmediğin gereksiz dosya program varsa durdur. büyük etkisi olur.

Yenisini al . alamıyosan format at tekrar devam et ugraştıgına degmez

Geri