Pazarlık yapmayı sevmeyen insan

Konu sahibi son olarak 2606 gün önce görüldü
Para konusunda sıkıntısı olmayan insan modeli.

Ayy ben yeminle sevmiyorum.
Pazarlık yapmak bana çok ayıp geliyor,utanıyorum renk değiştiriyorum :T:
Ablamlar çok kızar bu yüzden.
Beceremiyorum yahu.

5-10 tl için pazarlık yapmayı sevmiyorum
ama adettendir deyip sorarım indirim varmı diye sadece üstelemem

dün araba sattım oğlan Allah için pazarlık yapmayı hiç sevmiyo 2 saat 15 kafamı babalı oğullullu kafamı şeyettiler alın la alın dedim Allahdan bedavaya vermedik vatan sağolsun

işçinn hakkını ymeyen insn modeli

belkide pazarlık yapmayı beceremiyordur

Pazarlıkla, para sıkıntı olmayan insan modeli arasında bir bağ olduğunu düşünmüyorum. Keza, para sıkıntısı olmayanların pazarlık konusunda diğerlerine taş çıkardığı da ayrı bir gerçek.

Mizaç ve yapı meselesidir bence. Kimisi 3-5 kuruşluk bir indirim için ağız bile eğmez.

Ben hiç pazarlık yapamam ya. Beğendiysem alır parasını öder çıkarım. Benim ev arkadaşım çok fenaydı bu konuda ya. :D

Paradan ziyade insanların hoşuna gitmediği durum. Kendi açımdan sevmediğim biri durum, nedendir bilmem.

On saat laf yarisi bende hic sevmem
Ama bir defasinda trde ben pazarlik siz 60 tl aldim etegi kuzenim pazarlikla 40 tlye alinca ufaktan basladim bende cirkeflige .p
En iyisi etiket fiyati gecerli olan butiklere gidip insan gibi alisveris yapmak

21 bin tl aracı 19.500 e almak için pazarlık ederim :T:

10 kuruş fatura yolladıklarını biliyorum. Böyle bir yerde pazarlık kültürü olmuyor, alışınca da parası neyse onu veriyoruz nerede olursak olalım. Ama kazıklandığımı anlıyorsam çıkıyorum mekandan indirim istemek yerine.

Geri