Pazara Gitmekten Hoşlanır mısınız?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Pazar bok kokan 1 yer o yüzden pazara değil en elit marketin zebize meyive reyonundan alıyorum mamülleri.

:alkis:​

Tanzime gidiyorum. Varlık kuyruğu cezbediyor beni. Allah'ın salakları

Özel bir hoşlanmam yok, denk gelirsem artık

Tuzla'daki pazari cok severdim cunku bazilari kendi bahcelerinden toplar kucuk bir yer kurardi pazarda fakat duzenli gelmezlerdi iste.
Istiridye mantarini pazar disinda taze ve guzel baska bir yerde bulamamam da diger sebebimdi. Velhasil erken saatlerde sakin sakin gidilir pazara severim.

hoşlanırım lakin uzunnnn zamandır gitmiyorum.

Sevmem. Mağaza mağaza gezip alışveriş yapmayı da sevmiyorum.
Canım sanal marketler

tüm pazarları sevmem, mesela istanbulun çoğu pazarları boğucu, bunaltıyor. izmirin pazarları güzeldir, hele bostanlıdaki çarşamba pazarı bambaşka.. (kaldı mı hala, aynı gün mü sosyete pazarı? : ) )

buranın pazarları da güzel. kıyafet ya da ıvır zıvır bölümünde değil ama meyve sebze kısmında dolaşmak zevkli oluyor. hele sabah vakitlerinde pazarcıların tezgahları kurma telaşını izlemek daha da keyifli...

Eskiden haftada bir giderdik illa. Simdi ayda bir gidiyoruz. Erkek kardesim calistigi markette ne zaman bir urun indirime girerse getiriyor. Surekli de indirim oluyor bazi urunlerde boyle olunca gitmeye gerek kalmiyor.

Pazar sebze pazarıysa yok hayır. Gerek şundan duymuyorum marketlere de günlük taze sebze meyve geliyor.

Yalnız bir şey söyleyeceğim annem Türkiye’ye geldiğinde ilk şokunu patlıcanın 28 lira olduğunu görünce yaşadı. Çağdaş marketteydik inanamadı kadın. Eti vs anlarım da bu ne dedi. Üzgünüm ama böyle.

Sebze reyonu bile ateş pahası. Pazarda da üç aşağı beş yukarı aynıdır.

Severim sosyete pazarıysa bir de oooho değme keyfime :D

en çok rus pazarı ve kuzey pazarını severim.

saat 11-14 arası pazara çıkmayı çok seviyorum sakin oluyor tüm tezgahları dolaşıyorum. pazara çıkacak zaman bulamadıysak zerzevatçı komşumuzdan alıyoruz, adam her gece hal'e ürün almaya gidiyor. mümkün mertebe sebzeleri marketten almıyoruz hiç taze olmuyorlar.

noah çağdaş marketten bahsetmiş, o marketi işittim ama hiç gitmedim. ankara'da yerel bir kaç zincir marketin sebze reyonunu dolaştım ürünler istanbuldakilerden bile geçkin görünüyorlardı.

Severim, her şeyi bir arada bulmak, ürünleri kıyaslayarak alabilmek güzel.:)
Hafta içi bugün ne pişirsem derdi azalıyor.
Tenha iken erken gidip gelirim.

azcık ucundan aldım kaçtım hemen
dolanmayı sevmiyorum

seviyorum, sohbet ede ede gezip alışveriş yapmayı ama bazen ne kadar göz gezdirsem de gözden kaçırdığım bir yer oluyor ve onun sebzesi daha güzel olunca moralim bozuluyor. ''gel ablam gel'' dediklerinde ''ben aldım maalesef'' demek çok üzücü. sosyete pazarları da çok iyi he, hataylı mataylı bir teyze bulursanız yapışın ona.

Pazarın farklı bir aurası var.

seviyorum, sohbet ede ede gezip alışveriş yapmayı ama bazen ne kadar göz gezdirsem de gözden kaçırdığım bir yer oluyor ve onun sebzesi daha güzel olunca moralim bozuluyor. ''gel ablam gel'' dediklerinde ''ben aldım maalesef'' demek çok üzücü. sosyete pazarları da çok iyi he, hataylı mataylı bir teyze bulursanız yapışın ona.
Eskiden sık sık giderdik Annemle. Elime doldurur posetleri arabaya birak gel bitmedi daha diye diye.. spor yapmis oluyorum Melo. :D

Geri