Pazar sabahı erken kalkmak için bir neden

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Bunun mantikli cevabii bulanlar bi gelsin, bisey konuscaz.

Benim bazi nedenlerim;

Aniden gelen sicak gevrek ve boyoz yeme istegi

Haftalardir oynanmayan play station ‘in gel gel diye sinyal yapmasi.

Yorucu gecen haftanin ardindan kendini gazlayip gazlayip ; Hayvanlar gibi uyuyacagim, kalkmayacagim deyip sabah 8’de psikolojik ayaga olarak dikilmek.

Kaynak ; pazar sabahı erken kalkmak için bir neden

Çalıştığınız yerin yakın bi zamanda denetime girecek olması.
Ne kadar iç açıci bi neden

çalışıyorum iznim hafta içi! kahretsin!

ben, erken kalkıp günü dolu dolu yaşamak gerek diye düşünenlerdenim. şu an ferah bir mekanda çayımı yudunluyorum, ardından kahvemi içip müze gezmeye gideceğim.
çarşı, pazar gezmeyi, vitrin bakmayı ve erkenden uyanıp yayıla yayıla kahvaltı etmeyi seviyorum.
pazar günleri çok huzurlu oluyorum.

fazla yakışıklı olduğum için bide boyum 1.90 erkenden uyanip hemen sokaga atiom kendimi cafe cafe dolaniom düşen düşene uyumak için fazla yakışıklıyım 7/24 sokaklarda caddelerde ortamlarda olmam lazım.

Hafta içi iş yüzünden erken kalkıyorum, hafta sonu da geç uyuyamıyorum ya diyorum geç yat takıl, itlik serserilik yap bilmem ne yap yok anacım ruhumda yok on gibi benim gözler kapanmaya başlıyor, ee haliyle sabahın köründe uyanıyorum.

Günü daha fazla kullanmak için, bunu bilerek yapıyorum, hatta bazı pazarlar erken uyanmak için alarm kuruyorum.

İyi ki pazar günleri izin kullanmıyorum evde vakit geçmek bilmez P.tesi en güzeli

Pazar ya da hiçbir tatil gününde geç kalkma huyum yoktur. Güne erken başlamayı seviyorum.
Pazar günü için yapılan bir program olabilir ya da denize girmek için de erken uyanmayı seviyorum.
Kedimin yaş mama saati sebebi ile yine erken kalkıyorum yoksa evde çoğu eşyanın yeri değişebilir ve gürültüden dolayı uyanmamak gibi bir seçenek kalmıyor.

1+1 ev, bıcır bıcır manita -nispeten polonyalı-… fjfjfjjf

Sebebim yok, tamamen alışkanlıktan erken kalkıyorum. Gerçi benimkine erken denmez, gecenin 3'ü için hangi tabir daha uygun?

sevgili güzel sevgilimle
kahvaltı yapacaktırız

börek pide poğaça derken
200 tl verdim
vay arkadaş

Geri