Pazar gününü evde geçirmek..

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Haftanın yorgunluğunu atmak için birebir..Cepte para kalmayınca kendini eve kapamada olabiliyor bazen..

Bana göre bir sey degil :T: Genellikle her pazar dısarı cıkar alısveris yapar güzelce eglenirim ben,haftanın stresini atıyor insan.

bnce haftaici okul yorgunlugundan sonra aksama kadar yataktan ckmamak ;)

öğlene kadar kendimi evden attım attım yoksa çıkmam :D, ordan oraya yuvarlanıyosun evin içinde.

Cumartesi akşamı çok eğlenildiğindendir :p

Şükredilmeli, bide hastanede geçiren var bunu :T:

Nerdeee? haftalardir Evimi,yemek yapmayı özledim desem

Tüm haftanın yorgunluğunu atmak için tercih edilen durum, havanın kapalı ya da yağışlı olması da etkili olabilir.

kar yağmaya başladıysa artık, pazar günleri kayak yapmaya gitmek için sabahın köründe uyanıp, dağa çıkmanın zamanı gelmiştir.

Son zamanlarda en çok özlediğim şey.

Son bir buçuk yıldır hayalini kurar oldum, yurt, akraba evi falan filan asla kendi evinin yerini tutmuyor.
Ben şu çok yorulduğum haftanın acısını evimde çıkarmayı diliyorum çoğu zaman. Ancak öyle dinlendiğimi hissedecekmişim gibi geliyor.

Tüm hafta hayalini kurup bir türlü gerçekleştiremediğim şeylerin başında gelir.

bu duyguyu yaşamayalı çok uzun zaman oldu..

Bu pazar Kartalkaya'dayım. Haftaya Almanya'ya gidiyorum. Uzun bir süre evimin yüzünü göremeyeceğim.

Hava yağmurlu ve kapalı ise, özellikle zevk aldığımdır. Gününüze, çayla birlikte arka arkaya film ve dizi bölümleri de eşlik ediyorsa tadından yenmez.

Geri