Pazar günü yapılabilecek aktiviteler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Millet bahçesinde çimenlerin üzerinde yuvarlanabilirsiniz ve ardından kek yiyebilirsiniz yada bir şeyler içmeye gidebilirsiniz vs

Pazar günü yatılır arkadaşlar. Sabahtan akşama kadar yatmak.. Söylemesi bile güzel, valla en güzel aktivite.

Hemen herkesin izin gününün pazar olması çok saçma.

Uyumak ve kitap, film…
Kışın en iyi bunlar gider…

işiniz yoksa sakın dışarı çıkmayın. avm oto parkında çift şerit trafikte kaldım. ilerlemiyordu. çıktık çıkışı daha kötü, bir saat çöp

Pişi yapın yiyin ve tansiyon zıplatın adrenalin dersen var

Temizlik, çamaşır, ütü, ders çalışmak vs. Ya cumartesi ya pazar böyle geçiyor.

melis, sezen ve lena’ya saygılar sunarak pandalar gibi yatmak ve yuvarlanmak diyorum + aşırı güzel kahvaltı yapmak ve aşırı güzel yemek yeme zorunluluğu. planlar dışındaki en ideal pazar budur. çocuğum olana kadar böyle, ondan sonra tımarhaneden kaçmış gibi pazarları avm’ye gidip oyun katında adını feriha koydum halil olarak dolanırım çünkü…

Çalışan insanların genelde tatil günü olması sebebi ile planlar da hafta sonuna göre yapılıyor. Pazar günleri öncelik, aşırı kalabalık mekanlar seçmemek sureti ile sabah kahvaltısı buluşmasıdır. Gün içerisinde de arkadaş grubunuzun organize ettiği farklı aktiviteler olabiliyor. Yaşadığınız şehrin imkanlarına göre seçenekler değişecektir.

Dün bunu düsündüm bilio musun?
Dedim ki, Egiş kadar zenginsin ama pazar günü forumda "hangi bilekligi alayim?" adli calismayi paylasiyorsun.
Fakirlique.

ooooo hangi birini saysaaam, bu pazar mesela çok aktiviteliydi

bana göre pazar günü yapilacak en güzel aktivite dinlenmekdir

pazar oldu aksama kadar dinlen babam dinlen

Sinema veya tiyatroya gitmek gibi insanı yormayan aktiviteler olabilir.

Geri