pazar günleri evde neler yapılabilir?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
1dfb3c5c259293405c51951822b349be.jpg

clash of clans oynaniiiiir [emoji7][/B][/SIZE][/FONT]

Hep bi yatış modu oh miss :$

Ful dizi izlenebilir, kesinlikle kahvaltıya çıkılmalıdır, Spora gidilmemelidir o gün çünkü salonlar tıklım tıklım dolu olabilir onun yerine doğa yürüyüşü yapılabilir..
Ha bide çalışan tayfa var bkz: ira.
O çalışsın zaten tam bir maraba.

Ful dizi izlenebilir, kesinlikle kahvaltıya çıkılmalıdır, Spora gidilmemelidir o gün çünkü salonlar tıklım tıklım dolu olabilir onun yerine doğa yürüyüşü yapılabilir..
Ha bide çalışan tayfa var bkz: ira.
O çalışsın zaten tam bir maraba.

sonu çok güzel olmuş kafiyeli neyin falan :asd:

Bilgisayar ortamında niye kısıtlı bir oyun oynarsın ki :D telefon için küçük çaplı bir oyun ve beklemeye dayalı bir oyun bilgisayarda başka bir oyun oynarken telefondan bunu oyna :D bu arada en sevidğim full ejderha ve güçlendirme etkisi saldırısı :D

Bilgisayar ortamında niye kısıtlı bir oyun oynarsın ki :D telefon için küçük çaplı bir oyun ve beklemeye dayalı bir oyun bilgisayarda başka bir oyun oynarken telefondan bunu oyna :D bu arada en sevidğim full ejderha ve güçlendirme etkisi saldırısı :D
reyiz ben hep savasiyom aksama kadar da oynayabilirim :D basiyom kislalara tasi basiyom okcuyu goblini hucum [emoji48]

Dostum ben MMOPRG ve ANİME hastasıyım pc şu yaşıma kadar daha canımın sıkıldığını görmedim. :D :D

Telefonun ekran küçük geliyor olmadı PS falan takılıyorum. Sanal dünya ailem olmuş.:D

Yıllardır pazar günü çalıştığım için pazar günü çalışılır :D

Geri