Pazar alışverişi yapmayan insan

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Çalışan insandır iş çıkışı pazara yetişemiyordur yada tek yaşadığı için az tüketiyordur marketten tane ile alıyordur alacağını.

Gıcık oluyorum pazarlara omuz atanlar bir tarafa kulağının dibinde çığıranlar bir tarafa + kalitesiz ürünleri ucuz ayağına itelemeye çalışanlar.en iyisi mahalle manavı mesala karpuz kötümü çıktı gidip yerine 2 tane beleş alabiliyorum.önemli klan müşteri memnuniyeti ve benim memnun olmam mucizevi

Marketten alıyorum genelde ama yaz mevsiminde pazara gitmek hoşuma gider, kışın küçük çocukla gidilmiyor maalesef.

pazara genelde gitmememin sebebi pazara girince kendimi dansöz gibi hissediyorum kimsenin kimseye saygısıda kalmamış büyüklerine yol veren yok millet üst üste cıkıcak neredeyse

Yazdan yaza severim Canim izmirmde anniskoyla Kol kola <3
Bazende canim ablalarimla gidiyoruz degisik ve samimi ortam eglenceli geliyor..

8 yıldır pazardan uzağım. Günüme denk gelmiyor ve ıslak sebze almayı sevmiyorum. Markete gittiğimde alışverişimi daha rahat yapıyor ve seçiyorum. Senede bir kurduğumuz turşu için anca gidiyorum..

Pazar yerindeki kalabalığı sevmiyorum, marketlerin manav reyonundan ya da doğrudan manavdan alıyorum.

Uzun zaman oldu pazara gitmeyeli oturduğum semtte pazar yok ara sıra amcamlara giderim sırf pazar yapmak için keyifli oluyor :)
Canımı çektirdiniz kjkjkjkjjj
havalar soğuk olmasa haftaya giderdim

Valla çok keyifli oluyo özellikle annemle gitmesi. Ben pazardan vazgeçemem.
Geçen hafta mandalina aldığımız adam anneme laf arasında anacım dedi, benim kaşın biri hemen havaya kalktı kıskançlıktan jdkdjs
Adam da bunu fark etmiş, fiyatta indirim yaptı jfkdj

Hiç sevmem ama marketlerde çeşit sınırlı olunca el mecbur gidiyoruz işte…

pazar gerçekten bir kültür arkadaşlar ama tabii daha kolay seçenekler ortaya çıktıkça pazarlar biraz daha vakti olana, evine yakın olana, sebzeyi meyveyi hafta sonu toplu alayım diyenlere hitap etmeye başladı. pazarlardaki iletişim kurma enerjisini seviyorum ve başlarda cahilken, körpeyken ilk gördüğüm tezgahtan alıyordum… sonra anladım ki önce pazarı dolanacaksın sonra aklında kalan tezgahlara geri döneceksin. ortaköy kumpircileri gibi sebzesine, meyvesine seni ikna etmeye çalışan insanları görmezden gelmek biraz üzücü ama napalım… bi de siz görmezsiniz ama onlar bi elma dilimler verir, mandalina ikram eder, bi anda “ablası” olursun hepsinin… ağla bi de.

ay, ben küçükken hep kaybolurdum pazarda.dfjkg salya sümük ağlayarak annemin beni bulmasını beklerdim; bulurdu da.dfjg şimdilerde yolum düşmüyor ama düştüğü zaman, alışveriş yapmasam da dolaşması zevkli oluyor. tezgahlardan tadım yapıyorum, almıyorsam da ayaküstü helalleşmeler falan.jdgds güzel bence.

bizim pazar bugün değil ya

Geri