Payday 2'ye Ücretsiz DLC: The Shadow Raid

Konu sahibi son olarak 4350 gün önce görüldü
Geçtiğimiz yıl çıkan ve farklı bir FPS arayanları kendine hayran bırakan Payday 2 için ücretsiz bir DLC yayınlandı: The Shadow Raid.

The Shadow Raid'de oyuncuların helikopterlerin sürekli olarak gözetim altında tuttuğu bir depoya sızıp son derece değerli bir şey çalmaları gerekiyor. The Shadow Raid gizlilik odaklı bir paket ve oyuncular fark edilirlerse 60 saniye içinde kaçmaları şart, aksi takdirde oyun bitiyor.
400ea5d7-2956-4626-8bf1-9d124dffca66.jpg

Ayrıca oyunu Tüm Arkadaşlara Tavsiye Ederim Co-op çok zevkli oluyor :)

Multi olarak oynuyorduk zaten harika oluyordu. Bir de bunu deneriz sorun değil.

Şu işleri düze koyayım gelirim tabi kide oynarız. Yaz bir gelsin hele.

Sen ne zaman istersen o zaman müsaitim ben abi benim işler bitti tabi ama sen çalışan işi gücü olan bir insansın bu durumda vasıfsız bir oyuncu gibi hissediyorum kendimi çok asosyalim ama ya ondan kurtulamadım :D

Sen ne zaman istersen o zaman müsaitim ben abi benim işler bitti tabi ama sen çalışan işi gücü olan bir insansın bu durumda vasıfsız bir oyuncu gibi hissediyorum kendimi çok asosyalim ama ya ondan kurtulamadım :D

Sosyal ol oyunu hep oynarsın. :D ben birde sosyallik yüzünden oynayamıyorum evde fazla durduğum yok ki, :D yazın güzel bir izin yaptığımda sabahlara kadar oynayacağım.

Geri