Pavilion

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oy oy oy bizim forumun yeni minnaklarindan benim enisteden yani berhattan oturu akrabam falan derken mevzu derin ve karisik :D ama olsun yasi 21 kendi yakisikli iste okul okuyo eli kalem tutuyo Pavilionumuzun:D ha bide adi cagri ama siz cagri deyince adimi nerden biliyosun diye sorabilir tanisma konusuna yazdiginin hala farkinda dil :asd:

Not. Sirf bana cvb verecen diye buraya post atma:D cnk kendi sozlugune post atman yasak :D

Acıların çocuğu Şervan. Onla da hukukumuz 8 yıl falan oldu. Beraber ilk nargilemi içtiğim insan, ilkim :$

Şakası bir yana az biraz takıntılı, bozuk psikolojili, çabuk sarhoş olan bir adam olsa da, kıymet verdiğim dostlarımdam. Ciddili şeyler yazıp övmeyeceğim burada lakin dünyanın hatrına döndüğü insanlardan.

Lisede tanıştığım ilk insan. Aramaz, sormaz, vefasızdır, ağzı bozuktur ama iyi niyetlidir. Bunu şöyle açıklayayım. İnsan 1 hafta önce tanıştığı kişiyi 15 gün görmedikten sonra boynuna sarılıp "oğlum seni çok özledim lan" der mi, Pavilion diyor işte.

bazı insanlarla yakınlıkları yüzünden ön yargılı olduğum insanlar var, onlardan biri. ama serhatın da sevdiği biriymiş bilemedim şimdi.d

@Pavilion

Bazı insanlara yakınlığı yüzünden tanımadan da sevdiğim birisi.
Tanıdıkça daha çok seveceğimden şüphe etmiyorum. (Harunabiye ragmen)
Kendisi genç ve yakışıklı ama yanlış hatırlamıyor isem başı da bağlı khkhlj
Ben şahsen iyi elektrik aldım ve çay içilecekler listesine ekledim :d

Edit: Başı bağlı falan değilmiş uydurmuşum şmljhj

Arpese ragmen hala cok sevdigim insan:asd:
Kesinlikle yakisikli ama iste bunun farkindami orasi muamma kafatasi icinde ne tasidigini mwrak ediyoruz bunuda tartisiyoruz kendisiyle ama sonuca varamadik:asd: bide gelmis sozlugume yorum yazmis ne anlatmak istediginide bir tek kendi anlamis ben anlamadiysam kimse anlamamiatir :asd:
Bir dilek degilsin benim icin ama olsun bi kiymetin var yani:D

Çağrı bunlarla çok muhatap olma, bana güven kardo. Hiç yanılmadım şimdiye değin, bilirsin. Uzak dur, uzak.

Bunlar,
Engerekler ve çıyanlardır,
Bunlar,
Aşımıza, ekmeğimize
Göz koyanlardır,
Tanı bunları,
Tanı da büyü...

Öptm kib bye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri