patrondan azar işitmek

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük

*İnsanın ağzına kadar gelen cümleleri yutmaya çalışması ancak yutamaması sebebiyle boğulacak gibi olmasına sebep olan durum.

* tüm gün moral bozukluğu

* başkasına kızda benden al hırsını ohh ne ala dediğim durum :p

* ve bir gerçek patronlar hep sinirlidir işverenlerinden alırlar hırslarını :D

Hiç yaşamadığım ama yaşayanların buraya kan kusacağı durum herhalde.

2 senedir böyle bir iş yerinde çalışıyorum.Patronunuz dinlemeyi bilmiyorsa ki bilmiyor hemen herşeye sinirlenip azarlar sonra pişman olur.
Bir yerden sonra cevap verir hale gelirsiniz ve umursamazsınız.Bilirsiniz ki ; sorunlu olan o'dur.İş beğenmeyen ve sonrasında hatasını anlayıp gönül almaya çalışan yine kendisidir.

Bizim patron son günlerde dengesiz olmaya başladı yaşlılığına veriyorum.

Konu açılalı 4 yıl olmuş. Bu süre zarfında patronlarda bir takım olumlu gelişmeler olmuş olabilir. :)

sadece 1 kere oldu :cici:
onu da baktı gözlerim dolmuş kıyamadı bana :cici:

İş hayatında azar işitmek birini azarlamak zorunda kalmaktan daha kolay

Benim patronum melek gibi kadin yapmaz oyle seyler. Yakin zamanda yerine gecmeyi dusunuyorum zaten klsdfjkdjf

Hatalı isen el mahkum çekiyorsun o azarı çalışma hayatında olağan şeyler bunlar her şeyi herkesi takarsan iş hayatı sana zehir olur..

Patron Bende ki gibi babanız ise kaçınılmaz oluyor. akşam biten olay sabah kahvaltıda yine gündeme gelebiliyor .. :cici:

Insanin aglayasi gelir. Onca kisi icinde veya yalniz, birinin butun negatif seyleri siralayip, yuzune vurmasi.

Geri