Patatesli kabak mücver

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Bendeniz'in hadi gel mücverler ver şarkısındaki gibi mapmaylesef ne mücver veren bir yâre denk gelebildik ne de mücver seven bir yâre kavuşabildik. Halbuki mücver. Cümleyi yanlış yerde kesmedim cümle bu kadar. Yani onu bunu vereceğine, mücver.

Bendeniz'in hadi gel mücverler ver şarkısındaki gibi mapmaylesef ne mücver veren bir yâre denk gelebildik ne de mücver seven bir yâre kavuşabildik. Halbuki mücver. Cümleyi yanlış yerde kesmedim cümle bu kadar. Yani onu bunu vereceğine, mücver.
Hep istiyosun biraz da sen mücver. Ben şimdiye kadar en az 30 kere mücvermisimdir. Abratmıyorum. Verin yani mücü, öpücü falan

Şuam harikalar harikası bir KARNABAHAR MÜCVERİ tüketme aşamasındayım, bakışıyoruz, yerim seni filan diyor, bekâr gördü diye şey miyiz biz.

ÖzIstanbullu Gül 34 Hanım'dan bu konuya rakip bir karnabahar mücveri konusu bekliyoruz. Forum halkı isyanda, bu ne biçim moderatör karnabahar mücveri konusu bile yok, torpil var filan diyorlar. Terbiyesizler öyle demeyin. Nasıl savundum sizi gördünüz mü.

Kabağın dahil olduğu hiçbir şeyi yemem

Yumurtanin dahil olduğu bu tür kızartmalari yemem

Havuç da katcan ve fırında yapcan.
Üzerine tereyağlı pul biberli sos, sarımsaklı yoğurt ile.
Üf.

Geri