Patatesin ölmesi

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
images

images

Metro Minnağı olarak da bilinen, metro durağında takılması ile orayla özdeşen patates isimli kedinin bir pitbull tarafindan saldırıya uğrayarak ölmesi durumu.
Pitbull,sahibiyle yine geziyordur bir yerde muhtemelen.

sabır dilerim.

geçen ampute edildi haberini görmüştüm, az önce ölüm. hoşça kal patates.

Ben dayanamıyorum tüm hayvanları seviyorum ama kedi benim için çok farklı ama tabikide bu konuda insanlarımız hayvan sever olurken nasıl hayvan sever olacağını bilmeli lafa gelince hayvan severim ben ağızla. ..... Arasında çıkan laf sadece köpeği sevip kediyi sevmeyen insan hayvan sever mi ? Hadi ordan. Biri hayvan severin ne demek olduğunu söylesin.. köpek hayvan kedi hayvan değil mi yada hayvan olarak kainat bahsedilmiş canlılar kedi köpek kuş karınca vs bazi insanlardaki hayvan sever mantığı farklı

Bir canlı olarak tabii ki hepsi eşit sevilmeli fakat karakter olarak sevilmeyebilir. Bu anlamda ben köpeği pek sevmem mesela, başkası da yılanı sevmez.Kopek için ölüp biten insanları da pek anlam, pitbull kısmına zaten hiç gelmiyorum.
Neydi o hah Hachiko.
Sahibi ölünce majör depresyona giren, rehabilite edilip hayata kazandırılmak yerine ömrünü sahibinin mezarında yollarında heba etmesi seyredilmis, varoluş amacı oymuş gibi bununla gurur duyulmuş ve filmi çekilmiş köpek.
Korkunçsunuz, bi çok köpek sever gibi.
İcgudusel olarak köleleştirmeye ve en üst olma savaşına en yatkın türüz.
Bi de buna sevgi diyolar. Bi ruh hastasının saplantısına aşk demesi gibi.

Ya aslında pitbul zaten tehlikeli bir ırk yane ne kadar eğitirsen eğit misal benim kedi oyuncu çok ve oyun oynarken ısırmaya kalkıyor hayır diyorum bırakıyor hemen ya tabikide ama sonuç her hayvanın kendine göre bir görevi var bu hayatta bı kulların nasıl varsa ama hayvanlara zarar vermek yada o şekilde vahaive eğitmek ne bileyim akıl sağlığı yerinde olmayan insan anca onu yapar bazi hayvanı ne kadar eğitirsen eğit onun yine geninde ısırmak saldırmak vs vardır akrebin tilkiye güvenmesi gibi

Geri