Patates Kullanılarak Yapılan Bir Yiyecek ?

Konu sahibi son olarak 2916 gün önce görüldü
Patatesli Gözleme,Patates Piyazı,Patatesli Mantı

kremalı patates, patatesli tost

Cips

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Patetes olmazsa ölecekmişiz

Patates püresi var. Bi ekmeği patates püresiyle yiyeni gördüm.:nee:

Patatesi küçük küçük kare şeklinde kesip kızartıcaz sonra üstüne üç yumurta kırın bakın ne oluyor.

Patatesli-Manti-87.jpg

haşlaması kızartması közlemesi
yeniyor mübarek

Bu patates muhteşem bi şey ya
Börek
Omlet
Haşlama
Salata
Cips
Kızartma
Mantı
Pasta
Çorba

Her şey oluyor ♡

Şimdi sırf bu haysiyetsizliği belirtmek için geldim. Onun da adı patates kavurması.

Bu arada gelirken dinlediğim şarkıyı da buraya atayım çünkü hâlen dinliyorum, ne diyor, senden önce kimseyi beğenmezdim, tabii beni görürsen zaten beni beğenirsin benden sonra da y ma beğenirsin. Tışk.

Patates kavurması büyük şerefsiz bir yemektir, yok öyle nimettir deme filan yok. Dün ben eve geldiğimde gece 3'tü, dışarıda sadece 2 yeşil erik 4 yeşil zeytin 10 dilim salatalık turşusu yiyerek 7 saat bira içmiştim, eve geldim, açım tabii, bira da yok, dedim iki lokma bir şey geçsin kursağımdan, dolabı açtım patates kavurması, 2 dilim pide ekmeğine yatırdım şöyle bir 4 kaşık, yedim yattım.

Sabah bir kalktım saat 6 suları, ağzımdan su geliyor, bir istifra bir istifra.... Ben istifra 10 sene önce ettimse ettim. Hiç yok bende. Alttan üstten donat... Üşütmüşüm demek. Fakat burada kötü olan şey patates kavurması, gitmedi genzimden o patates kavurması, gittim bira içtim rakı içtim, akşama kadar kötüydüm, sonra aydım biraz.

Sabah anneme, "yapma bir daha patates kavurması, zehirlendim, aşırı yağlı, iğrenç" dedim. Oğlum dedi baban da yedi dedi. Babam da yemesin dedim, iğrenç.

Patates kavurması yapılan evlere çarpı atılsın herkes vurulsun, böö.

• Hehe
Tepkiler: RK
Geri