Pastanede buluşup çay içmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yaşım 18 ozaman demetevlerin hemen üstünde oturuyoruz. Mahalleden bir çocuk ile tanıştık 1 ay falan geçti çocuk dedi ki pastahane de buluşalım dedi e tamam dedim bende. Saçlarımı yaptım güzel bir şekilde hazırlandım çocuk ta çok tatlıydı tabi.
Neyse buluştuk işte dogrusu çok heyecanlı olmuştu gözlerime bakıyor ben gözlerimi kaçırıyorum ama çok güzel bir sinerji vardı çay içmiştik tatlı bir sohbetimiz olmuştu.
Eskiler cidden iyiydi tertemiz :)

Serçe hanım sonu sesliyle bitiyorsa -ha düşer başlığı güncelleyin isterseniz pastane yapın
Düzenledim efendim siz bana belirtin ama pastane derken ben Bi tuhaf oluyorum h ile daha iyi hissediyorum TDK nın aramızda olması beni üpertiyor Sjsjsj

Haha :d silmiştim ben mesajı sen de sil :d

Ne dalga geçmesi doğrusunu yazdım sonra da gıcıklık yapıyorum diye düşünme diye kaldırdım nezaket gösterdim lütfen yazdıklarına dikkat et savunmaya geçecek bişey yok

Ne dalga geçmesi doğrusunu yazdım sonra da gıcıklık yapıyorum diye düşünme diye kaldırdım nezaket gösterdim lütfen yazdıklarına dikkat et savunmaya geçecek bişey yok
Eğer incelik yapmak istersen bunu özelde belirt ozaman ben asla gocunmam genel de de belirtsen ama yaz sil yaz sil çocuk oyuncağı mı bu? Sende vazgeç bu şeylerden ilk yapışın değil bu.

Pastaneler de buluşan kızla flört etmem, ev buluşmalarını tercih ediyorum..
Masum kadın da sevmem ayrıca, itlik ve serserilik yapan kadınları seviyorum.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Uf onlar benim annemin zamanında kaldı.. Şimdi fastfood takılıyorlar..:D

Ilk buluşma için ideal.. nereye gidicez başka.. kebapçıya mı gidek......

Geri