Pasif Erkek mi Güçlü Erkek mi?

Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü

Pasif Erkek mi Güçlü Erkek mi?

• Pasif

Kullanılan: 3 15.8%
  • güçlü

Kullanılan: 16 84.2%

• Kullanılan toplam oy
    19
oyum sanırım belli elbetteki güçlü hemde çok güçlü bi erkek isterim

neden sadece erkek olarak soruldu bilmiyorum ama her insan yanında güçlü kimseler görmek ister pasif insanları yanında isteyen çıkar mı ki?

neden sadece erkek olarak soruldu bilmiyorum ama her insan yanında güçlü kimseler görmek ister pasif insanları yanında isteyen çıkar mı ki?

Bir erkeğin gücüne kadın her zaman daha muhtaçtırda o yüzden erkek üzerine sormuşum :D:D:D Kadınlar zaten güçlüdür çnk onların hem anne hemde geleceğin anneleridir:p

Bir erkeğin gücüne kadın her zaman daha muhtaçtırda o yüzden erkek üzerine sormuşum :D:D:D Kadınlar zaten güçlüdür çnk onların hem anne hemde geleceğin anneleridir:p

sana sonuna kadar katılıyorum güçsüz kadın yoktur gücünün farkında olmayan kadın vardır yada onu kullanmayı bilmeyen :)

Erkek her yönden güçlü olmalı.Hem fiziksel hem de ruhsal güç çok önemli.Hatta çoğu zaman kadınlar fiziksel güçten ziyade ruhsal güce daha çok ihtiyaç duyarlar.

Güçlü tabi lan pasif ne olacak cılız kuru kırı bir şey mi :D

ßaşak Kanka bu anketti açarken hangi ruh halinle giriştin bu konuya çok merak ettim he:D
Bu nebiçim anket böyle eee kim şimdi Pasif der merak ettim %99 ee tabi Güçlü dicek Geri kalan o biride sıradışı olmak için geyiğine Pasif der şimdi? :D hadi o da ben olayım kanka pasif dedim bilmem nekadar inandırıcı oldum :D:D:D:D

Kim pasif erkek isterki,güçlü olmalı

Guclu bir erkek kesinlikle gucsuz erkege tahammulum yok:)

Erkek dediğin güçlü ve kendinden emin olur. Utangaç ve pısırık erkekten nefret ederim.

Güçlü olupta gücüne güvenip egosu tavan yapmış insan sevmem ben. Fiziksel veya ruhsal açıdan güçlü olsun ama sadece olsun. Önüne gelene asarım keserim olmasın.

Gücünü kendinden güçsüzleri ezerek harcamayan güçlü erkek (:

güçlü den kasıt herşeyde sidik yarıştıracak ise yok ben almayayım mümkünse.
üstelik egosunu tatmin etmesi de cabası.
normal bir insan olmasını tercih ederim.
saygılı olsun
ne istediğini bilen biri olsun
geri planda beraber kalırız sorun yok:p

ßaşak konu sahibi olarak seni kutluyorum kuzum :D çok iyi bir anket açmışsın çok zorlandık :p

Güçlü, hırslı bi de üstüne sıcak, sevimli erkek 100 adım öndedir :T:

Geri