Pasaport fotoğrafı

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Pasaport icin apar topar cektirdigim,Talibanin karisi gibi ciktigim her gittigim ulkede sikinti yasadigim fotograftir efenim. Gittigim ulkelerde ayakkabilarimin icine kadar bakiliyor. Yetmiyormus gibi ozel odalarda sorgulaniyorum. Ben fotografa bagliyorum bu durumu. Neyseki suresi bitmek uzre yenisini ozene bezene cektirecegim .p

Bende öküzün trene baktığı gibi bakmıştım.
Belkide öküzlüğüm ordan kaldı

En tipsiz olduğum ve kendimden tiksinsindigim fotoğrafim :)))

4 adet çektirilmesi zorunlu olduğu için elimde kalanları hiç düşünmeden imha ettiğim fotoğraftır :d

yeni resimde suudi kralı kızı pozu bekliyoruz.

Sakallı halimle sakalsız halim arasında dağlar kadar fark olduğu için her uçuştan önce traş olma zorunluluğu yaratan fotoğrafım. Çirkinlik zaten doğal halim olduğundan pek takmıyorum gerisini.

kurallara uygun olacak diye kendime benzemez hale geldigim fotograftir :asd:

Tabi ki de Cem Yılmaz geldi aklıma.

Ben bile kendimi zor tanıyorum pasaporta bakınca. Fransada polis bir bana bir pasaporta 5 defa bakmıştı o derece alakasız.

Boyle bir konuda dahi sagdan soldan yorum araklamak takdire sayan.

fotoğrafı değiştiremediğim için saçlarımı kestirmek zorunda kalmıştım tiksiniyorum o fotoğraftan :/

tiksinme konusunda bende katılıyorum şimdiye kadar güzel çıkan bi allahın kulunuda görmedim

o kadar güzeldi ki hepsini direkt emniyete bırakmıştım
abi bu seri katil diye.

İlk çekildiğimde profesyonel hırsız,
ikincisinde uyuşturucu kaçakçısı,
üçüncüsünde (şimdiki) 45 yaşında 3 çocuk annesi bir kadın gibi çıktığım fotoğraflardır.

Geri